dimarts, 9 d’abril del 2013

Ara més que mai tots som Santfe; neix "l'esperit santfeliuenc". El Tro de Falguera serà al Santfe-Sants

Diumenge va ser una tarda dura de pair. Pels que estimem el Santfeliuenc i estem enverinats pels colors blanc-i-blaus la derrota a Valls va ser un mal tràngol. El viatge de retorn a casa va ser més amarg i trist que mai i ahir tampoc no va ser el dia més feliç. Tanmateix han passat les hores i comencem a remuntar el vol. I remuntem el vol perquè sabem que el nostre magnífic equip ho donarà tot per regalar al club, la ciutat i tothom que s'hi sumi la major gesta en 107 anys d'història. Volem l'ascens perquè el mereixem, perquè aquesta meravellosa història ha de tenir un final feliç. No hi ha marxa enrere. Ara més que mai neix l'esperit santfeliuenc, l'esperit per un club que ha de fer el salt de qualitat més important de la seva venerable història. I heu de saber que en aquesta aventura no us deixarem sols. Viurem vuit finals o les que calguin al vostre costat. El proper dissabte Les Grases tornarà a ser el centre de la vida santfeliuenca perquè vosaltres, futbolistes i cos tècnic, ho mereixeu.

El Tro de Falguera amb el Santfeliuenc
El Santfeliuenc tindrà l'acompanyament el proper dissabte del Tro de Falguera Foc i Tabals. La més jove de les colles de la ciutat. Constituïda el 12 de novembre de 2011 vol dinamitzar la cultura popular des del barri de Falguera. Així doncs Falguera i la seva gent també es bolca amb el Santfeliuenc i dissabte Les Grases tornarà a ser una festa de tambors i timbals amb el Tro de Falguera i també, esclar, amb Sentiment Immortal que dia rere dia va creixent.

Posem Les Grases a rebentar, vine amb els colors blanc-i-blaus!
El Santfeliuenc - Sants ha de ser una festa. Ens hem de reivindicar ara més que mai. Per això tots els membres d'una entitats de la ciutat -esportiva, cultural, veïnal. social- tindrà entrada gratuïta. També tots els aficionats que vinguin amb una bandera blanc-i-blava tindran accés gratuït, i els nens que vinguin amb samarreta, bandera o colors blanci-i-blaus pintats a la cara seran convidats a un refresc.
El proper dissabte tots som un, per un "esperit santfeliuenc"!!!