dilluns, 1 de juliol del 2013

El Santfeliuenc renova 15 futbolistes. Javi Gordillo (Castelldefels), Álex Bolaños (Santboià) i Jaime Santamaría (San Cristóbal) els tres primers fitxatges

Ja podem començar a albirar coses de com serà el primer Santfeliuenc de Tercera Divisió. El cos tècnic ha fet oficial les renovacions de Carlos, Santi, Fabri, Alberto, Gerard Rovira, Pere, Dani Ortiz, Joserra, Tena, Maldonado, Jairo, Jonhy, Éric Pacheco, Josele i Iván Peralta. Una aposta, doncs, per la continuïtat de la columna vertebral de la plantilla ascensora.
Marcos López continuarà el procés de rehabilitació de la seva lesió durant l'estiu i David Arcos farà la pretemporada i durant l'agost el cos tècnic decidirà la seva vinculació amb l'equip.

Javi Gordillo, Álex Bolaños i Jaime Santamaría, els tres primers fitxatges
I tenim confirmades tres altes que formaran part del primer Santfe de Tercera Divisió. Es tracta de Javi Gordillo (UE Castelldefels), Álex Bolaños (Santboià FC) i Jaime Santamaría (CP San Cristóbal). Els dos primers rostres coneguts ja que el primer va jugar al Santfe a la segona volta de la temporada 2011-2012 i el segon va ser peça clau en la primera part de la temporada passada. El tercer, Jaime Santamaría, és un lateral polivalent que prové del CP San Cristóbal si bé va jugar a Tercera Divisió amb la samarreta de l'equip de la seva ciutat, el Burgos CF, que enguany ha recuperat la Segona B.
El capítol de fitxatges no està tancat. Andrés González treballa en la incorporació d'un parell de jugadors que es podria concretar en els propers dies.

1 comentari:

Anònim ha dit...

y gabri y segura no renuevan??dónde van??