dimarts, 2 de juliol del 2013

Javi Gordillo, Álex Bolaños i Jaime Santamaría, tres blanc-i-blaus per a una temporada de somni

El Santfeliuenc va fer oficial aquest passat dilluns les tres primeres incorporacions de la temporada 2013-2014, una temporada que per a tot l'esport de la ciutat serà ben especial. Les tres incorporacions comparteixen el fet d'haver jugar a Tercera Divisió, i en el cas d'Álex Bolaños fins i tot un esglaó més, la Segona B.

Javier Gordillo Patiño va néixer el 23 de juliol de 1990. En la temporada 2012-2013 ha debutat a Tercera Divisió a les files del Castelldefels on ha jugat 22 partits. Un migcampista d'exquisit tracte de la pilota i magnífica visió de joc. Fa dues temporades es va incorporar al Santfeliuenc a la segona volta i va agradar moltíssim. Un jugador que posarà el futbol d'escola al mig del camp.


Álex Bolaños García va néixer el 6 de gener de 1990. Producte de la pedrera de Can Barça va jugar amb els blaugrana en categoria benjamí, infantil, cadet i juvenil fins vinclar al Barça B la temporada 2008-2009. Álex, però, va marxar a l'Atletico Ciudad de Murcia del grup IV de Segona B. I de Múrcia a la Gramenet primer i posteriorment al Real Unión de Irún. La passada campanya va jugar mitja temporada amb el Santfe i l'altra mitja amb el Santboià FC. Aquest futbolista que va vestir la samarreta de la selecció espanyola en categories inferiors serà un dels jugadors cridats a ser importants en el primer Santfeliuenc de Tercera. Un jugador polivalent que pot fer funcions de lateral dret i de migcentre defensiu amb una visió molt àmplia del joc.


Jaime Santamaría Garmilla va néixer el 6 de gener de 1988. Aquest jugador natural de Burgos és producte de la cantera de la seva ciutat on va jugar al Burgos CF i al CD Burgos. La passada temporada per motius professionals es va traslladar a Barcelona i la part final de la lliga la va disputar al CP San Cristóbal del grup I de Primera Catalana. Jaime és un lateral que pot jugar per les dues bandes i de llarg recorregut que coneix la Tercera Divisió per la seva experiència al grup de Castella i Lleó.


La composició de la plantilla del Santfe 2013-2014 és la següent:
Porters: Carlos i Santi.
Defenses: Jaime, Fabri, Alberto, Gerard Rovira, Pere i Dani Ortiz.
Migcampistes: Joserra, Tena, Álex Bolaños, Gordillo, Maldonado, Éric Pacheco i Jairo.
Davanters: Josele, Iván Peralta i Jonhy.


Foto de Javi Gordillo: www.uecastelldefels.es
Foto de Jaime Quintana: www.burgoscf.es