dissabte, 26 d’octubre del 2013

Santfeliuenc i Gavà recuperen un altre dels clàssics baix llobregatins

SANTFELIUENC FC - GAVÀ CF
ÀRBITRE: KEVIR FRUTOS BONACHE (DELEGACIÓ DE BARCELONA)
CAMP DE FUTBOL DE LES GRASES
DATA: 27 D'OCTUBRE
HORA: 12
PREVISIÓ DE TEMPS:MATÍ ASSOLELLAT TEMPERATURA DE 24 GRAUS


18 d'abril de 1993. Aquesta és la data de l'últim derbi entre santfeliuencs i gavanencs. Han passat més de vint anys i els dos equips han viscut trajectòries notablement diferents per acabar confluint a Tercera. Si els santfeliuencs arriben a Tercera després d'anar perseguint categories des de Primera Regional, els gavanencs són a Tercera després d'una etapa daurada en què van coquetejar amb la Segona A de la mà d'un entrenador com Toni Llebaria, que es va fer un nom al futbol català des dels seus inicis al Santfeliuenc. Un derbi, doncs, dels clàssics de tota la vida al Baix Llobregat i que servirà per recuperar l'horari de matí ni que sigui de manera excepcional i per tal de no coincidir amb l'altre gran clàssic de la jornada.
El Santfeliuenc respira confiança per a un derbi en què els tres punts són més que necessaris ja que obririen una escletxa notable amb els llocs perillosos i més tenint en compte que hi pot haver més d'un descens compensat. Andrés González recupera per fi Édgar i també podrà comptar amb el flamant fixatge: Carlos Cano. En la part negativa, ni Dani Ortiz per sanció -ha complert el cicle de cinc grogues- ni Gerard Rovira per lesió podran ser a la convocatòria.

Una jornada important i reivindicativa
Tots els socis i aficionats del Santfeliuenc podran comprar la primera bufanda oficial del Santfeliuenc. Un gran treball del departament de màrqueting del nostre club que posa a l'abast de tothom unes bufandes de qualitat per lluir amb orgull els colors blanc-i-blaus.

El Gavà a per la permanència des de la joventut
El CF Gavà 2013-2014 torna a confiar en la joventut de manera tan desacomplexada que és l'equip amb la mitjana d'edat més jove de la categoria. Enrera queda aquell equip que amb pressupostos generosos va romandre vuit temporades a Segona B i fins i tot va jugar la promoció d'ascens a Segona A. Eren altres temps i ara la crisi econòmica obliga a confegir un pressupost auster que ha de dipositar la confiança en futbolistes joveníssims forjats en un futbol base excel·lent. L'entrenador, Albert Poch, segueix fent mans i mànigues perquè Gavà pugui mantenir un equip de qualitat a Tercera i amb l'aposta per un futbol creatiu i d'atac. A Les Grases no hi podrà ser Aitor Unzué sancionat.

Plantilla:
Porters: Pacheco i Aleix Ceballos.
Defenses: Juanito, Érik, Alberto, Luca Ferrone, Aitor (Gavà, juvenil), Arthur (Gremio Osoriense) i Blanchart C(Rubí).
Migcampistes: Uri, Aitor Unzué, Cristian, Zurita, Juli (Santa Fé, juvenil), Jefferson (Castelldefels), Fran Orellana (Gavà, juvenil), Sergio López (Gavà, juvenil).
Davanters: David Jiménez, Quiles, Masuet, Adrià i Grau (Gavà, juvenil).

Dades del club:
CF Gavà
Fundació: 1922
Indumentària: samarreta blau i grana, pantaló blau
President: Manuel Maniega (setena temporada)
Estadi: La Bòbila
Aforament: 4.000 espectadors
socis: 300
Temporades a Tercera: 30 (2013-2014)
Pressupost: 50.000 €
Web: www.cfgava.blogspot.com

El precedent:
Regional Preferent, temporada 1992 - 1993
Jornada 11 (21-10-1992)Santfeliuenc FC 3 (Baño, 47', Ruipérez, 87' i Vicente, 90') - CF Gavà 1 (Capi, 18')
Jornada 28 (18-04-1993) CF Gavà 1 (Miguel Pérez, 52') - Santfeliuenc FC 0

Fotografia CF Gava: facebook CF Gavà