dissabte, 23 de novembre del 2013

Entre tenebres. Una apagada de llum impedeix que es jugui la segona part d'un bon Santfeliuenc-Manlleu

SANTFELIUENC FC 0 - AEC MANLLEU 0 (suspès al descans)
ÀRBITRE: CRISTIAN LÓPEZ CARBALLO (DELEGACIÓ DEL MARESME)
CAMP MUNICIPAL LES GRASES
ASSISTÈNCIA: 500 ESPECTADORS
TEMPS: TARDA NIT SENSE NÚVOLS; TEMPERATURA DE 10 GRAUS

L'últim que podíem imaginar: que una apagada general en una fase dels focus de les torres d'il·luminació ens espatllés un vibrant Santfeliuenc - Manlleu que s'estava vivint amb l'habitual passió a Les Grases. Una pena perquè l'apagada va tallar de soca-rel les expectatives que havien creat els primers 45 minuts de la primera visita dels manlleuencs a Sant Feliu.
Una apagada causada per una avaria que va afectar una fase de la il·luminació del camp de futbol de Les Grases va obligar l'àrbitre Cristian López Carballo a suspendre el partit al descans. Un imprevist que va impedir als més de 500 espectadors que s'havien aplegat a l'estadi santfeliuenc gaudir d'una segona part que prometia emoció i de la bona.
Els 45 minuts van estar presidits per l'equilibri si bé les dues millors ocasions van ser per als manlleuencs. Primer en un cop de cap de Seuma després d'un servei de córner que va obligar Carlos a posar una mà providencial i després en una rematada a l'interior de l'àrea de Manel Sala que va tornar a topar amb les cames de l'excel·lent porter del Santfeliuenc i de la Selecció Catalana Amateur. Els locals va tenir més possessió de pilota i mitjançant alguna escomesa d'Éric Pacheco i Dani Maldonado va mirar d'inquietar Barragán. La millor oportunitat dels blanc-i-blaus va arribar en una rematada d'Édgar (30') que va marxar desviada.
I malauradament tot just arribat el descans va venir l'apagada. Primer la incertesa i després la desil·lusió van envair els molts i sorollosos seguidors del Santfeliuenc que van marxar a casa abans d'hora i amb la cua entre les cames. Els jugadors del Santfeliuenc van tornar al camp per acomiadar-se de l'afició i agrair el seu suport.Una ovació va posar el punt final a una tarda estranya i que no hem de repetir mai.
En les properes hores Santfeliuenc i Manlleu establiran el nou horari per als 45 minuts pendents.

 
Santfeliuenc FC: Santi, Nacho Ruiz, Gerard Rovira, Dani Ortiz, Joserra, Tena, Gordillo, Maldonado, Cano, Édgar i Éric Pacheco.
AEC Manlleu: Barragán, Masoliver, Archi, Fran Erencia, Manu Moreno, Seuma, Iván Fernández, Muntada, Manel Sala, Sergio Ginés i Marc Francolí.

Àrbitre: López Carvallo, sense problemes.
Andrés González, Jordi Dot i el tercet arbitral en el moment de la suspensió.

  
A mitja llum, la deficiència llumínica ens va espatllar la festa d'un gran Santfeliuenc-Manlleu