divendres, 22 de novembre del 2013

Santfeliuenc - Manlleu, una altra gran festa del futbol a Les Grases

SANTFELIUENC FC - AEC MANLLEU
ÀRBITRE: CRISTIAN LÓPEZ CARBALLO (DELEGACIÓ DEL MARESME)
CAMP MUNICIPAL LES GRASES
DATA: 23 DE NOVEMBRE
HORA: 18
PREVISIÓ DE TEMPS: CEL ASSOLELLAT I TEMPERATURA DE 10 GRAUS

Ens ha arribat l'hivern de cop i sortosament Les Grases ja té tribuna i coberta per combatre el fred omplint de calor i bon ambient les graderies. El Santfeliuenc rep un dels millors equips de la Catalunya interior, l'Agrupació Esportiva i Cultural Manlleu. Els santfeliuencs si guanyen dormiran en quarta posició, és a dir, en posició de promoció a Segona B. I el que és encara més important: faran un altre pas ferm i decidit a la permanència.
Andrés González ha mirat de recompondre les peces un equip que viu des que va començar la temporada amb un malson de baixes que sembla no acabar-se mai. Caldrà veure l'evolució en l'estat d'Álex Bolaños, Maldonado o Éric Pacheco. Els dos primers arrosseguen molèsties que van impedir-los vestir-se de curt a Cerdanyola. Si més no Carles Tena podrà tornar al grup després de complir el partit de sanció.

Campanya de socis i bufandes per combatre el fred
Tothom que vulgui adquirir el carnet de soci podrá fer les gestions a la taquilla. La campanya per donar-se d'alta i compartir la passió blanc-i-blava segueix plenament vigent i cada setmana són més els santfeliuencs que s'hi sumen. A més per combatre el fred teniu a la vostra disposició també a la taquilla unes boniques bufandes per lluir amb orgull els centenaris colors blanc-i-blaus.

AEC Manlleu, el gran clàssic de la Catalunya interior
Parlar de l'Agrupació Cultural Manlleu és al·ludir a un dels millors equips del futbol català de les últimes tres dècades. Vuit temporades a Segona B, vint-i-cinc a Tercera i set participacions a la Copa del Rei acompanyen la història dels quadribarrats que en tres ocasions -1991,1992 i 1994- van quedar a un bri de fer el salt a Segona A. A més, no cal oblidar que els manlleuencs han disputat les dues últimes temporades les fases d'ascens a Segona B. En definitiva, un gran del nostre futbol que aquest dissabte trepitjarà per primer cop en els seus 81 anys Sant Feliu de Llobregat. 
Malgrat que la temporada no està sent tan brillant com les dues anteriors, Jordi Dot s'ha envoltat d'un magnífic bloc de jugadors on destaquen el porter Dani Barragán; els defenses Fran Erencia (Terrassa), Ramon Masó, Masoliver i Archi; els mitjos Marc Francolí (Olot), Sergio Ginés i Iván Fernández; i els davanters Manel Sala i Edu Fortet. Precisament Manel Sala ja ha demostrat les condicions de Killer amb vuit gols. Jordi Dot no podrà comptar per al compromís de Les Grases amb els sancionats Putxi i Ramon Masó i el lesionat Uri Martínez. El Manlleu arriba a Les Grases sense conèixer la derrota a domicili: 2 victòries i 5 derrotes.

Plantilla:
Porters: Barragán i Iván González (Manlleu, juvenil)
Defenses: Masoliver, Archi, Manu Moreno, Ramon Masó, Fran Erencia (Sant Andreu), Ot (Manlleu, juvenil) i Muntada.
Migcampistes: Seuma, Sergio Ginés, Putxi, Gely, Iván Fernández i Marc Francolí (Olot).
Davanters: Edu Fortet, Manel Sala i Uri Martínez.

Dades del club:
AEC Manlleu
Fundació: 1933
Indumentària: samarreta quadribarrada i pantaló vermell
President: Josep Anglada (segona temporada)
Estadi: Municipal d'Esports
Aforament: 3.000 espectadors
Socis: 750
Pressupost: 83.000 euros
Temporades a Tercera: 25 (2013-2014)
web:www.aecmanlleu.com


Foto Manlleu: www.aecmanlleu.com