dijous, 5 de desembre del 2013

Poca fortuna, massa càstig

SANTFELIUENC FC 0 - AEC MANLLEU 1 (MOHA, 60')
ÀRBITRE: CRISTIAN LÓPEZ CARBALLO (DELEGACIÓ MARESME)
CAMP MUNICIPAL LES GRASES
ASSISTÈNCIA: 350 ESPECTADORS
VESPRE NIT MOLT FRED, TEMPERATURA DE 9 GRAUS

45 minuts són com un sospir que no permenten ni una sola errada. I malauradament el Santfeliuenc va rebre un gol al minut 60 en l´única oportunitat clara del Manlleu i ja no va ser capaç d'esmenar la ferida. I no serà perquè els blanc-i-blaus no ho intentessin, tanmateix el porter osonenc Barragan va ser el protagonista de la nit amb aturades de mèrit. Derrota, doncs, en un partit amb horari insòlit i de curta durada. La nota positiva: la bona resposta de l'afició que va desafiar el fred i que demostra un cop més que aquest equip està fent forat a la ciutat malgrat la inoportunitat de la data, l'horari i la temperatura.
La nit més insòlita no va ser propícia. Un Santfeliuenc excessivament precipitat i amb ganes d'estrenar el marcador aviat es va veure sorprès en una contra conduïda per la banda esquerra quadribarrada que va acabar a les botes de Moha, qui no va perdonar a l'àrea petita. El gol va fer despertar el Santfeliuenc que esperonat per l'afició es va llançar a l'atac. Primer Jonhy (77') en una rematada que va sortir desviada per molt poc i després en llançaments d'Eric Pacheco (80'), Johny (85') i un cop de cap de Gerard Rovira (88') que van estavellar-se contra un mur que va ser Barragán, van coquetejar amb un empat que hauria estat el mínim que va merèixer el Santfeliuenc. El Manlleu es va mostrar com un equip ordenat en defensa i que exposa poc però que sap treure'n partit. No hi havia temps per gaire més i el primer duel entre santfeliuencs i manlleuencs es va consumir amb derrota. Caldrà buscar nits més felices i redreçar el rumb en un interessant Santfe-Figueres el 14 de desembre. No passa res. Hem de seguir fent el nostre camí sense perdre mai de vista quin és l'objectiu. La Tercera és una categoria tan bonica que ha d'estar-hi molts anys a Sant Feliu.

Santfeliuenc FC: Carlos, Nacho Ruiz, Alberto, Gerard Rovira, Dani Ortiz, Joserra (Gordillo, 72'), Tena, Johny, Cano, Maldonado i Éric Pacheco.
AEC Manlleu: Barragán, Masoliver, Archi, Fran Erencia, Manu Moreno, Iván Fernández, Sergio Ginés, Gely, Manel Sala, Muntada i Moha (Fortet, 86').

Gol: 0 - 1, Moha, 86'.

Àrbitre: López Carballo, actuació correcta, sense problemes.

Incidències: es va fer un minut de silenci en memòria de l'escriptora Joana Raspall, del regidor i ex soci Toni Amigó i del pare del directiu del Santfeliuenc Manuel Hens.

Quadern de notes:
- Mai no ha de servir d'excusa però les lesions es noten i acaben danyant. Aquesta setmana s'han caigut Álex Bolaños i Édgar. I ja en són...
- El Santfeliuenc va gaudir de bones oportunitats per esmenar el gol de Moha però la pilota no va voler entrar-hi.
- El Manlleu va demostrar pragmatisme, ordre i bona lletra per sumar tres punts de mèrit en un camp exigent com Les Grases.

 Fotografia: Àlex Gallardo