dissabte, 4 de gener del 2014

El Santfe comença el 2014 davant un gran rival com el Rubí

SANTFELIUENC FC - UE RUBÍ
ÀRBITRE: ANNA ZARDAÍN LÓPEZ (DELEGACIÓ MARESME)
CAMP MUNICIPAL DE LES GRASES
4 DE GENER
18 HORES
PREVISIÓ TEMPS: CEL COBERT, TEMPERATURA DE 15 GRAUS

Adéu màgic 2013 hola 2014. El futbol de Tercera torna el 2014 a Les Grases amb un més que interessant Santfeliuenc - Rubí. Un duel per començar l'any entre dos equips emergents que buscaran en les vint jornades que queden rematar la bona feina de les divuit jornades precedents.
Andrés González sap de la importància del partit i d'aquest inici d'any i per això no ha permès que ningú s'adormi. Des del 27 de desembre l'equip s'entrena amb regularitat i enguany els torrons s'han paït aviat. Josele i Jaime apuren els dies abans del retorn. 

Recollida d'aliments i sorteig d'una samarreta i una bufanda
El Santfeliuenc FC continua amb la campanya de recollida d'aliment i per al partit d'avui per cada quilo d'aliments bàsics que deixeu a la taquilla: llegums, pasta, arròs... el club oferirà una rifa per al sorteig d'una samarreta i una bufanda. 

UE Rubí, la revelació amb canvi generacional
L'equip vallesà està resultant una de les revelacions més destacades de la lliga. L'estiu passat va fer un canvi radical en la composició de la seva plantilla ja que només Kiki, Roger i Raventós van continuar de la temporada anterior. Martí Cifuentes, un jove tècnic de la casa de només 31 anys, va ser l'encarregat de reconstruir una plantilla que amb futbolistes joves i amb futur però que no acabaven d'explotar està demostrant que pot rendir a un gran nivell a Tercera. el porter Segovia (Santboià), l'experimentat defensa Raül Capó (Cornellà), els mitjos Ferran Vila (Prat) i Gerard Zambudio (Olot), i els davanters Ernest Forgas (Pobla Mafumet), Jonathan Collado (Santboià) i Dani Muela (Sabadell B) són els principals arguments d'un equip que arriba a Sant Feliu en zona de promoció d'ascens a Segona B i amb les notables absències d'Ernest i Zambudio.

Plantilla:
Porters: Segovia (Santboià) i Del Río (San Cristóbal).
Defenses: Kiki, Samu (Castellar), Aitor Torres (Europa), David Fontanils (Gramenet), Héctor Moreno (Vic), Roger Peña (Vista Alegre), Raül Capó (Cornellà) i Castells (juvenil).
Migcampistes: Raventós, Roger, Adri Díaz (juvenil), Salido (Mollet, juvenil), Cervantes (Vilassar de Mar), Àlex Pla (Cornellà), Zambudio (Olot) i Ferran Vila (Prat).
Davanters: Dani Muela (Sabadell B), Jonathan Collado (Santboià) i Ernest (Pobla Mafumet) iUri Montoya

Dades del club:
UE Rubí
Fundació: 1912
Indumentària: samarreta blanca i vermella, pantaló negre
President: Josep Alcalá (quarta temporada)
Estadi: Municipal de Can Rosés
Aforamanet: 2.000 espectadors
Socis: 300
Temporades a Tercera:  11 (2013-2014)
Web: www.uerubi.cat


Últim precedent:
Temporada 2010-2011, Primera Catalana, 
Jornada 12 (14-11-2010)
Santfeliuenc FC 1 (Sascha, 37') - UE Rubí 1 (Galisteo, 18')
Jornada 31 (10-04-2011)
UE Rubí 3 (Carles Montoro, 24', Pol, 51' i Medina, 68') - Santfeliuenc FC 0