divendres, 14 de març del 2014

El derbi més esperat. Santfeliuenc i Santboià reviuen a Les Grases el gran derbi comarcal

SANTFELIUENC FC - FC SANTBOIÀ
ÀRBITRE: JOSÉ FRANCISCO PÉREZ BUENO (DELEGACIÓ MARESME)
CAMP MUNICIPAL LES GRASES
DISSABTE 15 DE MARÇ
18 HORES
TEMPS PREVIST: TARDA ASSOLELLADA, TEMPERATURA DE 17 GRAUS

Tot preparat perquè Les Grases aculli el gran derbi després de més de 22 anys de transitar per camins divergents. Santfeliuenc i Santboia no coincidien des del 10 de novembre de 1991 en partit oficial a Sant Feliu, i per al retrobament res millor que celebrar-ho en categoria nacional. Un partit molt especial que ha d'omplir les graderies de Les Grases i que, de ben segur, tindrà un gran colorit amb una nodrida presència de seguidors santboians.
El Santfeliuenc arriba al derbi esperançat. Els blanc-i-blaus volen oferir una bona imatge a l'afició després d'encadenar tres derrotes. Andrés González haurà de fer mans i mànigues per fer front a les baixes. Gerard Rovira, Alberto i Édgar descansaran per la fatídica acumulació de cinc targetes. Qui tampoc ha rebut una bona notíca és Carlos a qui li han confirmat un trencament muscular. Carlos haurà de descansar unes quantes setmanes. Álex Bolaños després d'haver superat un procés víric ja podrà ser ente els escollits.

Preus reduïts
Tots els socis del Santboià d'acord amb el conveni de col·laboració establert entre els equips del Baix Llobregat -excepte el Gavà- tindran accés a Les Grases amb entrada reduïda de 5€. També tots els residents a Sant Feliu com és habitual podran veure el partit amb entrada reduïda de 5€. L'entrada general serà de 10€ i els socis del Santfeliuenc tindran, con en tots els partits a Les Grases, entrada gratuïta.

El Santboià buscarà confirmar la permanència
Un aire de decepció. S'esperava molt més del FC Santboià 2013-2014 i el cert és que l'equip vermell ha tornat a sumar un any mediocre, similar al de la temporada passada. Alberto Fernández es va fer càrrec de l'equip amb la missió de portar un projecte ambiciós amb noms importants com Alberto Manga, Heredia, Javi Calvo, Jordi Martínez, Eloi Fontanella, Libo i Raúl Rodríguez entre altres. Tot i aquestes bones previsions l'equip baix llobregatí no ha complert les expectatives i ha tingut una temporada bastant apagada i amb molt poc protagonisme, i ara amb 32 punts i catorzè malda per assolir la permanència el més aviat possible. Alberto Fernández no podrà comptar amb els lesions Heredia i Jaime Hernández. El veterà Eloi Fontanella amb vuit gols és la principal arma ofensiva d'un equip a que a la segona volta s'ha reforçat amb Sergio Noche (Hellín), Fali (Chiclana) i el menut extrem Pedro Bilbao (Gramanet).