divendres, 28 de març del 2014

Un derbi per celebrar la permanència

SANTFELIUENC FC - UE CASTELLDEFELS
ÀRBITRE: JUAN MANUEL MARTÍN VARAS (DELEGACIÓ DE BARCELONA)
CAMP MUNICIPAL LES GRASES
29 DE MARÇ
18 HORES
TEMPS PREVIST: CEL COBERT; TEMPERATURA DE 15 GRAUS

El Santfeliuenc tanca els derbis del Baix Llobregat contra el Castelldefels. Els grocs, que han viscut una temporada complicada pels problemes econòmics que van esclatar al mes de setembre, s'apropen al gran objectiu: la permanència, objectiu que el Santfeliuenc de manera virtural va assolir fa un grapat de setmanes.
La gran notícia per al Santfeliuenc ha arribat en forma d'alta mèdica. Ivan Peralta ha rebut l'OK i ja treballa amb nornalitat dins el grup. Caldrà estar atent per veure si hi és entre els convocats.
Un derbi amb molts al·licients que no es repetia des de fa 15 anys i que tindrà un menú poètic molt esportiu i divertit al descans. Sentiment Immoral ja té 1 anyet i cal celebrar-ho com cal dins ens marc de la Setmana de la Poesia. Esperem una gran entrada per premiar un equip que la propera temporada tornarà a jugar a Tercera. Els socis del Castelldefels tindran entrada reduïda a 5€.

El Castelldefels buscarà apropar-se a la permanència
Una temporada que pintava de malson a poc a poc s'ha anat redreçant i els grocs si no pateixen un daltabaix continuaran un any més a Tercera i ja en seran 12. La crisi econòmica va delmar l'equip i Dani Fernández ho va pagar amb la seva destitució. Lluís Albesa es va fer càrrec de l'equip i aprofitant el bon treball previ de Fernández ha redirigit el rumb d'un conjunt que s'ha mostrat hipercompetitiu malgrat tenir una plantilla molt  exigua. Els Sergi Pastells, Marc Martínez, Aitor Lario, Uri,  Sergio Prieto, Álex Cano, Gilberto, Cervantes, i Rubén Epitié comandats pel líder Jorge Sánchez, el futbolista més veterà del grup V de Tercera, i amb una dilatada experiència al futbol professional espanyol, s'han revelat com a excel·lents professionals per capgirar un munt d'entrebancs. L'interior Álex Cano amb vuit gols és el jugador més efectiu d'un equip que no podrà comptar amb el sancionat Aitor Lario.