dissabte, 12 d’abril del 2014

El Santfeliuenc inicia contra el Cerdanyola les cinc últimes setmanes d'una temporada inoblidable

SANTFELIUENC FC - CERDANYOLA VALLÈS FC
ÀRBITRE: PAU GARCÍA SOLER (DELEGACIÓ DE BARCELONA)
CAMP MUNICIPAL LES GRASES
12 D'ABRIL
18 HORES
TEMPS PREVIST: CEL AMB SOL I NÚVOLS; TEMPERATURA DE 17 GRAUS

La temporada més esperada de la nostra més que centenària història enfila el tram final. Cinc setmanes i un calendari atapeït que acabarà per definir els quatre equips que representaran a la Federació Catalana en les fases d'ascens a Segona B. Per la part de baix caldrà resoldre els altres dos (o tres o quatre) equips que acompanyen la Gramenet que va confirmar el seu anunciat descens la passada jornada.

Sis partits en cinc setmanes
Amb el partit contra el Cerdanyola el Santfe enceta un sprint frenètic que el portarà a l'11 de maig, data de la cloenda de la temporada. El proper dijous 17 els blanc-i-blaus viatjaran a Manlleu (20:30 hores) per disputar un partit avançat atès el compromís de la selecció catalana amateur en la fase final de la zona espanyola de la Copa de les Regions. El dia 26 la Pobla de Mafumet vistarà Les Grases. I quatre dies més tard -el 30 a les 20:30 hores- el Santfeliuenc s'estrenarà al Municipal de Vilatenim de Figueres. L'equip d'Andrés González s'acomidarà de l'afició de Sant Feliu el dia 3 en un partit molt especial contra un Ascó que buscarà la classificació per a la fase d'ascens a Segona B. I el punt final l'haurem d'anar a buscar a Rubí on el Santfeliuenc abaixarà el teló l'11 de maig. A partir d'aquesta data tindrem més de dos mesos per preparar amb calma i il·lusió el Santfe 2014-2015.

Andrés González no vol que els seus futbolistes es despistin
Andrés González vol acabar la lliga per la porta gran i buscant una classificació excel·lent per ensenyar a tot el futbol català. Per al partit contra el Cerdenyola el blanc-i-blaus no podran comptar amb un dels futbolistes més en forma, Carlos Cano, que ha de descansar per la cinquena targeta groga.

El Cerdanyola del Vallès arriba a Les Grases amb necessitats
No ha acabat de fer net el Cerdanyola en un any històric per a l'equip vallesà que també debutava en categoria nacional després de fer una temporada estel·lar a Primera Catalana. Els verds que dirigeix Toni Carrillo han fet una competició digna si bé la irregularitat i masses empats els han privat d'arribar sense complicacions al final de lliga. Catorzè amb 37 punts, 8 per damunt del descens directe, podria semblar una posició còmoda si bé la situació de Prat i Sant Andreu a Segona B comportaria més d'un maldecap per al setzè i quinzè lloc. Oriol Molins i Quim Solano amb nou gols i el veterà Puchi amb sis són les principals armes ofensives d'un equip bastant compensat que no podrà comptar amb el concurs del sancionat Edu Soler. 



Foto Cerdanyola del Vallès: gentilesa Angel Garreta.