dissabte, 12 d’abril del 2014

El Santfeliuenc suma un punt i arriba als 50

SANTFELIUENC FC 1 (JOSELE, 32') - CERDANYOLA VALLÈS FC 1 (PUCHI, DE PENAL, 61')
ÀRBITRE: PAU GARCÍA FUSTER (DELEGACIÓ DE BARCELONA)
CAMP MUNICIPAL LES GRASES
ASSISTÈNCIA: 450 ESPECTADORS
TARDA ASSOLELLADA, TEMPERATURA DE 17 GRAUS

Empat que pot saber a poc, certament, però que ens deixa al cabàs 50 esplendorosos punts. Quins ens ho havia de dir! El Santfe-Cerdanyola va tenir moments de joc dinàmic i entreteniment; la major necessitat dels visitants els va fer sumar un punt que en línies generals es pot considerar just si bé tots dos equips van buscar decantar la balança al seu favor. Josele va avançar els blanc-i-blaus al 32' i el Cerdanyola va empatar de pena màxima al 61'.
Empat just entre una de les felices revelacions de la lliga, el Santfeliuenc, i un necessitat Cerdanyola. Els vallesans van sortir amb més decisió i al 18' un cop de cap intencionat de David López va obligar a lluir-se Santi. El Santfeliuenc en la primera opció clara va estrenar el marcador. Josele al 32' va trencar la defensa després d'una magnífica assistència a l'espai d'Alberto i es va plantar sol davant Coca a qui va batre en la seva desesperada sortida. El Cerdanyola amb el marcador en contra va seguir insistint i de nou mitjançant el joc aeri Oriol Molins va coquetejar amb el gol.
Després de la represa els d'Andrés González van estar a punt de fer el segon. Una bonica jugada col·lectiva en què van participar Édgar i Maldonado va ser culminada amb el cap per Iván Peralta i va salvar sota pals Coca amb una gran demostració de reflexos. El Cerdanyola va mirar d'apujar el ritme i es va trobar amb un penal. Nacho Ruiz va tocar la pilota amb la mà dins l'àrea fruit d'un remat a una rematada d'Oriol Molins, i Puchi no va desaprofitar la pena màxima per igualar l'electrònic. L'empat va fer reaccionar el Santfeliuenc que va oferir els minuts més interessants. Maldonado i Édgar van tenir bones opcions per desfer l'empat amb un joc ràpid, dinàmic i desbordant per les bandes. Tanmateix les millors ocasions van ser per als vallesans en els darrers minuts. Un xut dur i centrat d'Uri Serra 88' des de la frontal de l'àrea va ser respost amb una aturada espectacular de Santi, i un cop de cap desviat d'Oriol Molins 89' a la sortida d'un córner van estar a prop de donar la victòria als visitants.Un premi que hauria estat excessiu.
Empat just que fa que el Santfeliuenc arribi als 50. El Cerdanyola esgarrapa un punt valuós en la seva cursa per evitar els llocs implicats en els possibles descensos catalans de Segona B. El proper dijous a les 20:30 hores el Santfeliuenc s'estrenarà al camp del Manlleu, un dels escenaris forts del futbol català.


Santfeliuenc FC: Santi, Marcos López (Nacho Ruiz, 46'), Alberto, Joserra, Dani Ortiz, Tena, Maldonado, Álex Bolaños, Iván Peralta (Faura, 73'), Josele i Éric Pacheco (Édgar, 61').
Cerdanyola FC: Coca, Suli, Ahufinger, Marc Garcia, David López, Montilla (Turu, 46'), Peke (Guillem Creus, 73'), Oriol Molins, Quim Solano, Ramon i Puchi (Uri Serra, 83').

Gols:
1 – 0, Josele, 32'
1 – 1, Puchi, de penal, 61'

Àrbitre
García Fuster, la seva actuació va ser molt rigorosa amb el Santfeliuenc. Va mostrar targeta groga als santfeliuencs Marcos López, Nacho Ruiz i Josele; i als visitants Suli i Marc Garcia

Incidències: El pilot santfeliuenc Jordi Juvanteny va ser la sacada inicial. Alberto Prieto va lliurar-li la samarreta del Santfeliuenc FC.

Quadern de notes:
- 50 punts, una puntuació excel·lent per al primer projecte de Tercera del Santfeliuenc. Magnífica estrena i ara a seguir pensant en el futur.
- Iván Peralta va tornar a ser titular. Una gran notícia per a un futbolista molt estimat.
- Marcos López, dos anys per viure un debut merescut en la paciència de la llarga espera.
- La directiva del Santfeliuenc segueix encertant-la amb actes com l'homentatge a Jordi Juvanteny que uneix el nostre club amb persones importants de l'esport local.
- El Cerdanyola va sumar el punt que volia per no patir gaire en el final de lliga.