dilluns, 16 de juny del 2014

El filial del Centre d'Esports Sabadell completa els 20 equips de Tercera 2014-2015

L'ascens del Centre d'Esports Sabadell B completa el quadre de 20 equips a la Tercera Divisió 2014-2015. Un gol olímpic d'Aleix al minut 67 va deixar el Viladecans sense ascens per segona temporada consecutiva. Una eliminatòria dramàtica ja que l'eliminació de Montañesa, Europa i Terrassa deixava el perdedor sense cap opció d'ascens. Els arlequinats debutaran a la categoria després que el seu primer equip que avui milita a Segona A hi jugués la temporada 2006-2007. 

Així doncs la Tercera 2014-2015 ja té el llibre de ruta traçat a falta del sorteig del calendari per part de la Federació Espanyola amb AE Prat, Montañesa CF, CE Europa, Terrassa FC, UE Rubí, Ascó CF, Palamós CF, CF Pobla Mafumet, Santfeliuenc FC, AEC Manlleu, UE Figueres, Cerdanyola Vallès FC, Vilafranca FC, CD Masnou, CF Gavà, UE Castelldefels, UE Vilassar Mar, CF Peralada, Martinenc FC i CE Sabadell B.

El final del partit a Viladecans va desfermar l'eufòria arlequinada. La propera temporada tindrem el derbi vallesà entre Terrassa i Sabadell B.