divendres, 17 d’octubre del 2014

El Santfe vol els tres punts per viure una nit històrica

SANTFELIUENC FC ... CD MASNOU
ÀRBITRE: ISRAEL GÓMEZ HERNÁNDEZ (DELEGACIÓ DE LLEIDA)
CAMP MUNICIPAL LES GRASES
JORNADA: 9
DATA: 18 D'OCTUBRE
HORA: 18
PER SEGUIR EN DIRECTE:
Ràdio Sant Feliu, @rivasalvador, @santfeliuencfc, @radio_santfeliu, @cdmasnou
TEMPS PREVIST: TARDA ASSOLELLADA, TEMPERATURA DE 23 GRAUS

A per tres punts que poden donar un liderat, ni que sigui momentani, per no oblidar mai. El Santfeliuenc rep un vell i sempre incòmode rival, el CD Masnou, en un dels partits que ningú que estima Sant Feliu s'hauria de perdre perquè es pot viure una jornada per a la memòria: gaudir amb el Santfe al més alt de la classificació de Tercera Divisió. El rival masnoví s'està convertint de la mà de Miguel López en una de les revelacions del primer quart de la lliga i la temporada passada va esgarrapar-li sis punts als blanc-i-blaus..
Cal tocar de peus a terre i més enllà de la conjuntura el Santfeliuenc ha d'apostar per fer un bon futbol que ha de ser sinònim que a les 20 hores de dissabte tindrem 19 punts al cabàs. Per a dissabte Andrés González no podrà comptar amb el sancionat Joserra. Qui sí entrarà a la llista serà Iván Peralta un cop complert el partit de sanció.

Dol per al mort de Marc Fuster
El Santfeliuenc prepara una jornada de sentit homenatge a Marc Fuster. El jove va morir el passat dijous a causa d'un accident de trànsit. Fuster havia jugat a les categories inferiors del nostre Club i la seva prematura i injusta desaparació ha commogut l'esport de la ciutat.

El CD Masnou o el triomf de la feina silenciosa
Autèntic miracle el d'aquest Masnou que amb un dels pressupostos més baixos de Tercera Divisió està demostrant un nivell competitu admirable. La mà de Miguel López ja es va notar la lliga passada i enguany amb un equip molt renovat, com ja és habitual en les darreres temporades, està protagonitzant un més que notable inici. 13 punts i només una derrota -a la cinquena jornada contra el Peralada per 4 a 2- són una magnífica carta de presentació d'un conjunt en el qual només van continuar cinc futbolistes: Pociello, Jonathan Ferreira, Peque, Ñito i Éric Blasco. I són nous 15 futbolistes, la majoria joves amb poca trajectòria a Tercera però saturats de qualitats com ara Éric Martínez (vilafranca), Dani Prieto (Mataró), Guti (Cornellà), Edu Domingo (Vilassar Mar), Juanma Miranda (Lleida B), Sergio ginés (Manlleu), Kevin (Santboià), Édgar Santolalla (Premià Dalt), Jonathan Toledo (Sant Andreu, juvenil) o Jordi Sánchez (Badalona).

Club Deportiu Masnou
Any de fundació: 1920
President: Juan José Benítez (segona temporada)
Indumentària: samarreta blanca amb llistat vermell horitzontal; panataló blau
Estadi: Municipal d'Esports
Aforament: 2.000 espectadors
Socis: 200
Temporades a Tercera: 13
Web:www.cdmasnou.es

Plantilla:
Porters: Pociello i Marc (JABAC)
Defenses: Lara (Cornellà, juvenil), Guti (Cornellà), Éric Martínez (Vilafranca), Dani Prieto (Mataró), Juanma (Lleida B), Guillem (Damm).
Migcampistes: Ñito, Jonathan Ferreira(, Edu Domingo (Vilassar Mar), Kevin (Santboià), Adri (Sant Rafael) i Édgar (Premià Dalt)
Davanters: Éric Blasco, Sergio Ginés (Manlleu), Makaay (Júpiter), Toledo (Cornellà, juvenil), Peque i Jordi Sánchez (Badalona)

Què va passar a l'últim Santfe-Masnou
Tercera División, jornada 27 (2-03-2014)
Santfeliuenc 0 - CD Masnou 1 (Jordi Sánchez, 66')

Font de la imatge: ceeuropa.cat