dissabte, 18 d’octubre del 2014

El Santfeliuenc deixa passar la il·lusió del lideratge

SANTFELIUENC FC 2 (MALDONADO, 16' I IVÁN PERALTA, 61') ... CD MASNOU 3 (ADRI, 3'; ÑITO, 69' I ÑITO, 81')
ÀRBITRE: GÓMEZ HERNÁNDEZ (DELEGACIÓ DE LLEIDA
CAMP MUNICIPAL LES GRASES
ASSISTÈNCIA: 400 ESPECTADORS
TARDA VESPRE CALORÓS, TEMPERATURA DE 23 GRAUS

A qui més qui menys els ulls se l'il·luminaven de pensar que podríem veure el Santfeliuenc al cim de Tercera Divisió ni que sigui durant una nit. Malauradament el Masnou, i ja no és la primera vegada que ho fa, ens va deixar amb un pam de nas. L'estratega Miguel López es va tornar a sortir amb la seva i dos gols de Ñito a la segona part van servir per donar una victòria justa els maresmencs que van picar pedra per aconseguir-la. Els blanc-i-blaus van fer masses concessions defensives i ho van acabar pagant de manera irreversible. Al capdavall només és una derrota i cal seguir amb el millor Santfe de tota la història.

El Masnou en una lliçó tàctica va superar un Santfeliuenc que veu passar a prop la il·lusió del lideratge. Els maresmencs es van avançar aviat quan Adri al 3' va aprofitar un servei precís de Jonathan Toledo. De nou la manca d'intensitat en els primers minuts va costar un disgust que va condicionar el desenllaç. El gol va esperonar la reacció d'un Santfeliuenc brillant per moments en el joc combinatiu i que al 16' va posar les taules mitjançant una acció individual de Dani Maldonado a l'interior de l'àrea. Amb l'empat el partit va decaure fins que al 44' Éric Blasco va forçar un penal comès pel defensa local Dani Ortiz. El propi Éric Blasco va agafar la responsabilitat però el porter local Santi li va endevinar la intenció.
Després de la represa el Santfeliuenc va sortir amb la voluntat de no decebre els seus animats seguidors per tal de dormir líder de Tercera. I al 62' Iván Peralta va desfermar l'eufòria quan va recollir a boca de canó una pilota pentinada per Gerard Rovira per enviar-la a la xarxa. Es van viure minuts d'alegria a Les Grases que es van esvair quan al 69' Ñito de cap va fer el segon del masnovins. L'empat va fer mal, tant que els d'Andrés González van mig desaparèixer. El Masnou, mentalment superior, va picar pedra fins que de nou Ñito al 81' amb la col·laboració de la defensa blanc-i-blava va col·locar el tercer a l'electrònic. El gol va acabar d'enfonsar el Santfeliuenc que ja no va tenir esma per buscar la reacció.
Amb la quarta victòria i només una derrota el Masnou s'erigeix en una de les revelacions del tram inicial de lliga i, al capdavall, feina feta no té destorb.El Santfeliuenc haurà de recuperar el camí de la victòria el proper diumenge contra el Sabadell B. Set dies per recuperar sensacions.

Santfeliuenc FC: Santi, Nacho Ruiz, Faura, Dani Ortiz, Gerard Rovira, Tena, Maldonado, Álex Bolaños (Éric Pacheco, 73'), Iván Peralta, Quiles (David Toro, 69') i Dani Sánchez (Èdgar, 77').
CD Masnou: Pociello, Guillem Pujol, Dani Prieto, Éric Martínez (Rubén Martínez, 65'), Guti, Edu Domingo, Adri, Ferreira (Ñito, 65'), Éric Blasco, Édgar i Jonathan Toledo (Juanma, 87').

Gols:
0 – 1, 3' Jonathan Toledo
1 – 1, 16' Maldonado
2 – 1, 61' Iván Peralta
2 – 2, 69' Ñito
2 – 3, 80' Ñito

Àrbitre: Gómez Hernández, el seu arbitratge va ser correcte. Va amonestar el santfeliuenc David Toro; i els vistants Éric Martínez, Édgar i Juanma. Targeta vermella Faura (90').

Incidències: es va fer un minut de silenci en memòria de Marc Fuster.

Quadern de notes:
- No va poder ser. Només és una derrota i cal tornar a alçar-nos. 
- La defensa del Santfeliuenc va concedir massa i el Masnou ho va aprofitar.
- Treball admirable de Miguel López al capdavant dels maresmencs. Passi el que passi feina feta no té destorb. 


 El bo de Juan Quiles se'ns va despitar de la foto