dimarts, 27 d’octubre del 2015

Una final abans d'hora

CD MASNOU ... SANTFELIUENC FC
ÀRBITRE: CARLOS FERRERO MANSILLA (DELEGACIÓ BARCELONA)
MUNICIPAL CARRETERA D'ALELLA
JORNADA 11
DIMECRES 28 D'OCTUBRE
HORA: 20:30
PER SEGUIR EN DIRECTE: Ràdio Sant Feliu, SantfeTV, @SantfeliuencFC, @SalvaCJ, @cdmasnou
TEMPS PREVIST: VESPRE SERÈ, TEMPERATURA DE 17 GRAUS


Una final anticipada quan només han passat deu pàgines al calendari. Pot semblar una exageració però si el Santfeliuenc vol reenganxar-se al bloc central de la classificació necessita com ferro roent treure els tres punts al Municipal de Masnou. Ja no val mirar enrere sinó assumir la situació i sumar tres punts aquest dimecres, i tres punts més el proper diumenge contra el Palamós a Les Grases. L'evolució positiva en el joc de l'equip d'Andrés González passa ara per superar els de Miguel López, que també són a la part calenta de la classificació amb nou punts.

Fets i no només paraules. El Santfeliuenc necessita sumar amb urgència i res més adient que fer-ho contra el Masnou que, amb nou punts, marca la frontera tèrbola del descens. Tothom és conscient que la sèrie setmanal de dos partits -Masnou i Palamós- poden dibuixar a mitjà termini l'orientació a la classificació. Sumar els sis punts permetria enfilar-se a la classificació i atrapar el pilot del gruix central de la classificació; no sumar o sumar poc comportaria el salt al buit de la desconnexió. Per a dimecres, Andrés González recupera Álex Masuet i Cristian Faura. Caldrà seguir l'evolució d'Eric Pacheco que va rebre un cop el passat dissabte en el derbi contra el Gavà.

Andrés González manté la confiança i admet que ha de venir un davanter
L'entrenador santfeliuenc es va mostrar confiat en l'evolució de l'equip en una llarga conversa mantinguda aquest dilluns a Àrea de joc. L'entrenador blanc-i-blau va admetre les dificultats del present però va assegurar confiat que l'equip se'n sortirà. González va reconèixer que es busquen reforços per acabar de completar la plantilla, i sobretot un número 9, tot i que va ser rotund a l'hora de dir que no es fitxarà per fitxar.

Ràdio Sant Feliu i Santfe TV en directe
Podeu seguir en directe el minut a minut del Masnou-Santfe mitjançant dos fronts informatius. Ràdio Sant Feliu des de les 20:20 -un cop acabat l'informatiu-, i el canal en proves de SantfeTV -accés a través de la pàgina web oficial, al cantó superior dret de la pantalla- us oferiran tot el que s'esdevingui al Municipal de la Carretera d'Alella en un partit amb moltes coses en joc.

El CD Masnou, amb l'aigua al coll
Renovació a fons. Com ja és habitual al club masresmenc, Miguel López ha hagut de redissenyar un equip que la temporada passada va ser durant la primera part de la competició una de les més agradables revelacions. Acostumat a treballar amb un pressupost exigu, López només ha mantingut sis jugadors de l'exercici pasat i n'ha incorporat catorze, entre els quals destaquen l'ex santfeliuenc Èdgar Mayor, el veterà porter Rafa Leva (Europa), l'extrem Mendo (Vilassar Mar), el migcampista Sebas (Prat) o el punta Ferran Alabau (Montañesa). Un equip que, de mica en mica, s'anirà fent competitiu i és que el seu entrenador sap extreure el màxim rendiment de jugadors amb poc cartell.


Club Deportiu Masnou
Any de fundació: 1920
President: Juanjo Benítez
Indumentària: samarreta blanca amb franja horitzontal vermella; pantaló blau
Estadi: Municipal Carretera d'Alella
Aforament: 1.500 espectadors
Temporades a Tercera: 14
Web: cdmasnou.com

Plantilla:
Porters: Rafa Leva (Europa) i Marc Priego (Sant Andreu)
Defenses: Dani Prieto, Guti, Juanma, David Márquez, Xavi Calvo (Premià) i Marc Samper (Málaga CF)
Migcampistes: Edu Domingo, David Llobet, Guillem Palanca (Mercantil), Mendo (Vilassar Mar), Édgar Mayor (Santfeliuenc), Josevi (Tecnofutbol), Pol Ballesteros (Unif. Bellvitge) i Òscar Arnau (Unif. Bellvitge)
Davanters: Gerard Artigas (Sant Cugat), Ferran Alabau (Montañesa) i Manel Lora (El Catllar)

Què va passar a l'últim Masnou-Santfe?
Tercera Divisió, jornada 28 (15-03-2015)
Masnou 1 (David Llobet, 44') - Santfeliuenc 0

Foto: cdmasnou.com