divendres, 22 de gener del 2016

El Santfeliuenc i Sant Feliu es tornen a donar la mà en una exposició amb una gran càrrega emotiva

100 + 10 històries del Santfeliuenc Futbol Club ja té les primeres hores de vida. En un acte molt concorregut el nostre club va donar per inaugurada una exposició fotogràfica i documental que recorre els 110 anys de la nostra història i que té una parada ben especial en la dècada curta i accelerada (2006-2015) que ha revolucionat el nostre present amb l'ascens a Tercera Divisió, el creixement esportiu i social, i la irrupció dels mitjans digitals i de comunicació.

Un vespre de celebració i de desig compartit: que el Santfeliuenc segueixi creixent en tots els aspectes, i amb un argument nuclear que cohesiona el nostre projecte de present més immediat i irrenunciable: la continuïtat a Tercera Divisió, la continuïtat en una categoria nacional que vam haver d'esperar en la paciència dels dies 108 anys.

A partir d'ara tota la ciutadania té fins al 14 de febrer (dimarts a dissabte de 18 a 20 i diumenges de 11 a 14)  per gaudir d'una exposició que està rebent comentaris elogiosos que palesen, un cop més, la vitalitat d'aquest Santfeliuenc que, després de moltes històries compartides, viscudes i sentides, torna a picar a la porta dels santfeliuencs i santfeliuenques. No us la perdeu