dissabte, 23 de gener del 2016

Amb l'obligació d'acabar bé una gran setmana

SANTFELIUENC FC ... CE SABADELL B
ÀRBITRE: CARLOS FERRERO MANSILLA (DELEGACIÓ DE BARCELONA)
CAMP MUNICIPAL LES GRASES
JORNADA: 22
DIUMENGE 24 GENER
HORA: 18
PER SEGUIR EN DIRECTE: SantfeTV, @SantfeliuencFC, @FutbolBaseCES
TEMPS PREVIST: TARDA VESPRE AMB CEL ENTELAT; TEMPERATURA DE 11 GRAUS

Una setmana que ha estat vestida de gala ha d'acabar bé. I la forma que una setmana important acabi bé és sumant tres punts vitals contra un poderós Sabadell B. Els arlequinats arriben a Les Grases amb números excel·lents: 42 punts i només tres derrotes. Una revelació que ha sorprès tothom i que enceta la segona volta  lluitant fins i tot per discutir l'hegemonia a l'indiscutible Prat.

Tothom sap el que s'està jugant. El Santfeliuenc afronta una final més, un tòpic que s'estendrà fins a l'acabament de la lliga, i Andrés González és el primer que coneix la dificultat que plantejarà la revelació de la lliga. Per a diumenge el tècnic de Cornellà no podrà disposar del concurs del sancionat Dani Ortiz, si bé es recuperen Éric Pacheco, Maldonado. Joserra i Pere esperen poder-hi arribar.

Crida a tota l'afició
El Santfeliuenc se la juga i la directiva apel·la  a tota la ciutata perquè diumenge s'aplegui a Les Grases. El rival és prou fort com perquè tothom posi el seu granet de sorra per omplir un estadi que habitualment respira grans ambients amb el segell inconfusible i amb registre propi de Sentiment Immortal.

CE Sabadell, una gran sorpresa
Temporada sensacional del filial arlequinat. Pocs esperaven que els vallesans ocupessin una posició tan destacada a l'inici de la segona volta. José Solivelles, un jove de la casa que va ascendir el juvenil a Lliga Nacional, s'ha convertit en un dels entrenadors amb més avenir del futbol català. Manel Martínez, el gran referent a l'atac -13 gols- ha pujat al primer equip. El seu relleu, Xavi Civil (ex Cornellà, Gavà i Badalona), garanteix nervi ofensiu en un conjunt jove però amb experiència i taules a la categoria com ara Adri Díaz, Sandro Toscano, Estellés, Parera o Cesc Clotet entre altres.

Què va passar a l'últim Santfe-Sabadell B?
Tercera Divisió, temporada 2014-2015
Jornada 29 (21-03-2015)
Santfeliuenc 0 Sabadell B 4 (David Jiménez, de penal, 40'; Manel Martínez, 55'; Pol Roige, 71' i Noguera, 85'.