divendres, 8 de gener del 2016

Inici de la segona volta i contra el pitjor rival

SANTFELIUENC FC .... AEC MANLLEU
ÀRBITRE: JOSÉ ANTONIO FERNÁNDEZ MORILLO (DELEGACIÓ DE BARCELONA)
CAMP MUNICIPAL LES GRASES
JORNADA: 20
DISSABTE 9 DE GENER
HORA: 18
PER SEGUIR EN DIRECTE: SantfeTV, @SantfeliuencFC, @Radio_SantFeliu, RàdIo Manlleu i @AECManlleu
TEMPS PREVIST: TARDA VESPRE AMB CEL SERÈ; TEMPERATURA DE 14 GRAUS


Repetim a Les Grases i contra un rival de morro dur, sobretot a domicili. El Santfeliuenc inicia la segona volta amb la moral alta després d'una esperançadora estrena davant el Peralada, si bé el Manlleu arriba a Sant Feliu amb un bagatge espectacular fora del seu estadi: 21 punts i 7 victòries. Si fos pels seus números a domicili l'equip que entrena Alberto Fernández estaria clarament situat en posicions de play off. Amb independència de rival, el Santfe sap que cada pas és important i acabar la primera jornada de la segona volta amb 24 punts suposaria molt territori guanyat.

Tot a punt per a l'inici de la segona volta. El Santfeliuenc haurà de solventar en 19 jornades el seu destí a Tercera Divisió. Si bé és cert que la progressió de l'equip convida a l'optimisme no hem d'oblidar que cada partit s'haurà de jugar sota un règim de gran pressió, i que s'ha d'anar a pas a pas però mirant de no patit tant com el curs passat, en què va ser necessari esperar fins a la darrera jornada. Per a dissabte Andrés González recupera Víctor Márquez i David Toro, i caldrà esperar l'evolució de Pere que va rebre un cop en la darrera jornada per bé que ha entrenat amb e grup llarg de la setmana.

Crida a tota l'afició
El Santfeliuenc engega un 2016 intens tant esportivament com socialment ja que el club prepara diversos actes commemoratius del 110 aniversari. Per tot plegat la directiva vol fer una crida a tota la ciutat perquè sigui protagonista un cop més dels èxits del club. Sant Feliu vol i necessita un Santfe de Tercera i per acomplir aquest objectiu cal que Les Grases sigui una olla a pressió.

El Manlleu, del patiment a la revelació
Punt final al patiment. Els quadribarrats han foragitat els fantasmes de descens del curs passat, on s'hi van haver d'esperar a la darrera jornada de les promocions per mantenir la categoria, i enguany han posat l'objectiu en territoris més ambiciosos o si més no menys agònics. Albert Fernández ha reorientat la situació i amb una plantilla un pèl curta però ben equilibrada ha aconseguit que Manlleu recuperi la il·lusió. Óscar Uroz amb cinc gols és el màxim golejador d'un equip que compta amb futbolistes destacats com Arnal Conde, Albert Canal o el golejador Manel Sala que enguany està tenint menys protagonisme. David Aroca, del Deportivo Aragón, ha reemplaçat a la porteria Segovia que ha marxat al Sant Andreu. Fernández no podrà disposar de la participació del sancionat Ot Bofill. 


Què va passar a l'últim Santfe-Manlleu?
Tercera Divisió, temporada 2014-2015, jornada 3 (6-09-2014)
Santfeliuenc 4 (Iván Peralta, 30', Cano, 32', Ivan Peralta, 35' i Iván Peralta, 92') ... Manlleu 2 (Aumatell, 16' i Pol Coll, 57')