divendres, 25 de novembre del 2016

Esmena obligada

SANTFELIUENC FC - EC GRANOLLERS
ÀRBITRE: ORIOL JARIT MESA (DELEGACIÓ GIRONA)
CAMP: MUNICIPAL LES GRASES
JORNADA: 16
DISSABTE 26 NOVEMBRE
HORA: 18
PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, Ràdio Granollers i  @Radio_SantFeliu, 
TEMPS PREVIST: TARDA VESPRE I TEMPERATURA DE 12 GRAUS




Ja no es pot badar més ni permetre's més concessions ni gentileses. El Santfeliuenc està obligat a sumar els tres punts per oblidar la mala imatge de Sant Andreu i, sobtetot, per fer-se un lloc a la zona mitjana de la classificació. Sis jornades sense tastar la victòria ja son masses i demanen una victòria urgent. El rival, el Granollers, ha confegit un equip per oblidar l'agònic patiment de la temporada passada. Fins al moment, ho està aconseguint a mitges i és que Albert Cámara encara no ha aconseguit dibuixar una línia regular.

Primer partit amb sensació d'urgència. El Santfeliuenc necessita els tres punts per aconseguir guanyar terreny i oblidar una sèrie encadenada d'empats i derrotes. Andrés González, però, no ho tindrà fàcil per recompondre les peces d'un trencaclosques bastant trencar per les lesions. Per a dissabte l'entrenador blanc-i-blau recupera Víctor Márquez, Joserra i Carles Tena.

Crida a l'afició
El Santfeliuenc necessita el suport unànim i convençut de l'afició. Les Grases ha de ser un fortí i ara com tantes altres vegades necessitem tancar files i remar tots junt perquè la continuïtat a Tercera és més que un assumpte que només afecta el Santfe sinó que interpel·la a tota la ciutat.

El Granollers busca la calma després d'una temporada agónica
L'històric equip del Valles Oriental busca la calma després de viure una temporada en què va exhaurir totes les existències de Tranxilium. De l'agonia del passat recent a una curs que ha començat raonablement bé per bé que Albert Cámara encara no ha aconseguit traçar una línia recta. Una plantilla molt renovada i que durant la temporada està vivint canvis continus. De fet en les últimes semanes han marxat Roland Garrós, Iván Fuentes, Álex Cañadilla i Dani Erencia i hi han arribat Diego Carrillo (Castelló), Víctor Colchero (Júpiter), Javi Sánchez (Cerdanyola) i Cristian Hidalgo (Ceahuil). Carlos Cano, el gran davanter ex santfeliuenc, no podrà jugar a Les Grases per haver de complert el cicle de cinc grogues.

El rival en dades:
Esport Club Granollers
Any de fundació: 1913
President: Xavier Abolafio
Indumentària: samarreta blanca i pantaló blau
Estadi: Municipal carrer Girona
Aforament: 2.500 espectadors
Temporades a Tercera: 43
Twitter: @ecgranollers
Web: esportclubgranollers.com

Plantilla:
Porters: Víctor Colchero (Júpiter) i Carles Santaló (Girona).
Defenses: Roger Bellavista, Sergi Valls, Gerard Font, Jaume Serra (Vic), Mur (Horta), Fran Fuentes (Martinenc), Javi González (Terrassa) i Éric Martínez (Manlleu).
Migcampistes: Ramon Suárez, Héctor, Riki, Marc Burgos (Terrassa), Jayro Loinaz (Vilanova Vallès), Álex Español (Sabadell B), Alejandro (Badalona, juvenil) i Diego Carrillo (Castelló)
Davanters: Carlos Cano, Álex Gil, Javi Sánchez (Cerdanyola) i Cristian Hidalgo (Ceahuil).

Què va passar a l'últim Santfe-Granollers?
Tercera Divisió (jornada 15, 21-11-2015)
Santfeliuenc 3 (David Toro, 10'; Adri Ruiz, 36' i Eric Pacheco, 92') - EC Granollers 1 (Didi, 58')


El Granollers que va visitar fa dues jornades l'Ascó// Foto: Félix Sancho.