divendres, 17 de febrer del 2017

Per començar a somiar amb una permanència ... tranquil·la

SANTFELIUENC FC - UE CASTELLDEFELS
ÀRBITRE: JOEL LUCEÑO SORIANO (DELEGACIÓ TARRAGONA)
CAMP MUNICIPAL LES GRASES
JORNADA: 26
DISSABTE 18 FEBRER
HORA: 18
PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, @uecastelldefels, @Radio_SantFeliu
TEMPS PREVIST: TARDA VESPRE AMB CEL SERÈ, TEMPERATURA DE 14 GRAUS


El Santfeliuenc repeteix a Les Grases i ho fa contra l'altre equip baix llobregatí, la UE Castelldefels. Un derbi que sempre concita interès i que arriba quan el Santfeliuenc travessa el millor moment de les últimes tres campanyes a Tercera i amb l'objectiu clar de sumar tres punts que l'alluntaria considerablement dels llocs de descens directe. Contràriament, l'equip mariner viatja a Sant Feliu amb només 21 punts i en posicions de descens. L'afició ha de respondre i secundar el suport a un equip que està a l'alça i que representa la ciutat a les mil meravelles.


Dia important a Les Grases. El Santfeliuenc té a les seves mans la possibilitat de dibuixar una distància de punts respecte a les zona de descens directe (sense tenir en compte l'efecte dels descensos compensats) més que respectable (entre 11 i 14 punts). Per això, Andrés González ha mirat de conscienciar els seus jugadors de la importància que els punts es quedin a casa en l'únic derbi comarcal 2016-2017. Els blanc-i-blaus van buidant la infermeria i per a dissabte ja podran disposar de peces importants com Eric Zárate o Charly Ruiz.

Crida a l'afició
Un cop més la directiva del Santfeliuenc es bolca perquè Les Grases presenti un gran aspecte. La ciutat ha de seguir creient en un projecte que s'està consolidant a Tercera i que porta camí del cinquè entorxat. Però per aconseguir-ho, partits com el d'aquest cap de setmana són vitals.

La UE Castelldefels, per sota dels objectius
El Castelldefels estava de retorn. I malauradament Miki Carrillo no està vivint la temporada que volia després d'una any exemplar a Primera Catalana. Els reforços de l'estiu no han respost a les expectatives i fins i tot futbolistes amb nom com Ion Vázquez i Jairo Conesa van fer les maletes en direcció al Santfeliuenc i la FP Hermes respectivament. Els grocs encadenen vuit jornades sense guanyar, han caigut a posicions de descens i per mirar de pal·liar la situació han incorporat Bauli (Júpiter), Carlos García (Sant Andreu), Joan Inés (L'Hospitalet) i Nito (Suburense). Per a l'equip veí, tot el que no sigui sumar els tres punts a Les Grases serà un resultat insuficient.

Què va passar a l'últim Santfe-Castelldefels?
Tercera Divisió, jornada 27 (7-03-2015)
Santfeliuenc 1 Èdgar, de penal, 44') - Castelldefels 1 (Álex Masuet, 62')