dissabte, 4 de març del 2017

El Santfeliuenc no remata la feina

SANTFELIUENC FC 0 - UE VILASSAR DE MAR 2
ÀRBITRE: PAU GARCIA FUSTER (DELEGACIÓ BARCELONA)
CAMP MUNICIPAL LES GRASES
ASSISTÈNCIA: 300 ESPECTADORS
TARDA VESPRE AMB CEL SERÈ I TEMPERATURA DE 12 GRAUS

Quan les coses no surten més val no entestar-s'hi. El Santfeliuenc va tenir una de les pitjors actuacions de la temporada i va acabar cedint davant un rival superior i amb la lliçó ben apresa. Dos gols d'Éric López van servir per derrotar un Santfe que no es va trobar ni va trobar el seu moment. Només a les acaballes dues accions de David Romo van posar l'ui a Les Grases. Ara cal oblidar aquesta derrota i afrontar el partit a Figueres amb la il·lusió d'un equip que està fent una bona temporada però que no es pot refiar.


El Vilassar de Mar va fer un pas endavant més que notable en el seu camí per la permanència i va demostrar per enèsima vegada que és un especialista consumat a domicili. Victòria incontestable de l’equip de Manel Moya que ho va fer tot bé i va superar un Santfeliuenc anodí, que perd el segon partir consecutiu a Les Grases i contra una altre rival de la zona calenta.
El Santfeliuenc va dominar més d’inici, però de mica en mica els maresmencs es van acomodar i des de la fortalesa defensiva van teixir diverses accions ofensives. En una, Soufiane molt atent va aprofitar una badada de la defensa local per endinsar-se a l’àrea i provocar un clar penal que no va desaprofitar Éric López (26’). Amb el gol en contra, els santfeliuencs van exhibir els millors minuts de joc i van arribar amb fluïdesa a la porteria d’Imanol. Al minut 31 un llançament en diagonal d’Éric Pachecho el va aturar el porter, i el seu rebuig no el va saber resoldre Eric Zárate ben situat. Al 43’ una bonica combinació entre Jaime i Éric Pacheco va morir sense rematador. I al 44’ David Romo es va inventar una rematada parabòlica que va marxar un pèl alta.
Després de la represa, el Vilassar de Mar proveït amb el manual molt aplicadament estudiat, va desfer totes les temptatives ofensives locals. Ben situat, pressionant amb intel·ligència i amb les idees clares els maresmencs fins i tot van gaudir d’oportunitats per ampliar la renda. Una de molt clara al 64’ en un xut creuat de Soufiane que va obligar a l’estirada de Toni Casamayor. Al Santfeliuenc el perdia l’estètica i la precipitació. I el Vilassar de Mar, picant pedra i esperant el seu moment, va fabricar el segon gol. En un servei a l’interior des de la defensa, Éric López va desfer el fora de joc i va definir amb admirable tranquil·litat amb una bonica vaselina. El Santfeliuenc era KO. En una fuetada final, els locals van mirar de ficar-se en la lluita pels punts, però David Romo en dues ocasions ho va desaprofitar. Amb el partir dat i beneït, Pau Senent va poder fer el tercer en una rematada franca que va aturar Toni.


Santfeliuenc FC: Toni Casamayor, Éric Ruiz, Jaume Duran, Dani Ortiz, Alberto (Ferri, 46’), Olmo, Maldonado, Jaime Fuentes (Patxi, 66’), Eric Zaárate, Romo i Éric Pacheco (Tena, 46’).
UE Vilassar de Mar: Imanol, Jaime, Oumar, Adri Blanchart, Ivan, Manu Viale (Roberto Camacho, 77’), Soufiane (Ginés, 85’), Pau Senent, Éric López, Valderas i Ramon Rovira (Tejero, 71’).

Gols:
0 – 1, 26’, de penal, Éric López
0 – 2, 75’, Éric López

Àrbitre:
Garcia Fuster, la seva actuació va ser discreta. Va amonestar els santfeliuencs Eric Pacheco, Tena i Patxi; i als visitants Adri Blanchart, Ivan i Ramon Rovira.

Quadern de notes:
- Mal partit del Santfeliuenc que no es va trobar còmode en cap moment.
- L'escàs bagatge ofensiu va passar factura.
- El Vilassar de Mar va saber jugar a Les Grases com calia i es va endur els puntos amb justícia.