dissabte, 11 de març del 2017

El Santfeliuenc buscarà a Figueres recuperar la millor cara

UE FIGUERES - SANTFELIUENC FC
ÀRBITRE: CARLOS ALBELDA BÁRCENA (DELEGACIÓ DE BARCELONA)
ESTADI MUNICIPAL DE VILATENIM
JORNADA: 29
DIUMENGE 12 MARÇ 2017
HORA: 16.30
PER SEGUIR EN DIRECTE: Ràdio Sant Feliu (105.3 FM i online, @SantfeliuencFC, @UEFigueres
TEMPS PREVIST: CEL AMB SOL I NÚVOLS; TEMPERATURA DE 15 GRAUS

Retorn a Figueres i retorn a un estadi de luxe on el Santfeliuenc mai no ha perdut en les tres cites anteriors a Tercera: 0-3/1-2/0-0. Després de l'ensopegada a Les Grases, els blanc-i-blaus buscaran recuperar la seva millor cara contra un bon adversari que només ha perdut un partit al seu feu i que arriba a la jornada 29 amb un punt més que els d'Andrés González. En el tram final de la lliga, el Santfeliuenc busca punts que l'atansin a una permanència més tranquil·la que en les dues últimes temporades.

Comença el darrer quart de la temporada i el Santfeliuenc visita la capital alt empordanesa amb l'objectiu de repetir bon resultat. Els figuerencs s'han mostrat inexpugnables a casa i seran una pedra en el camí dels santfeliuencs per assolir la permanència tranquil·la. Andrés González i el cos tècnic han mirat de fer oblidar els jugadors la derrota sense pal·liatius de la setmana passada i que a la vegada recuperin la confiança i l'estil que tants bons resultats han donat en una temporada que es pot qualificar de notable a l'espera de rematar els objectius de la permanència. Els santfeliuencs no podran disposar del concurs del lesionat Albert Cuadras i caldrà estar amatent a l'evolució de Joserra i Charly Ruiz.

Ràdio Sant Feliu en directe des de Figueres
Una setmana més Ràdio Sant Feliu acompanyarà l'audiència en un partit tan especial que pot apropar el Santfe a la permanència. Des de les 16 hores Joaquín Rivas i el seu equip de col·laboradors us aproparan el minut a minut del Santfe des de terres empordaneses.

El Figueres també busca la permanència
Temporada aparentment tranquil·la a terres empordaneses. L'equip que dirigeix el jove Narcís Pelach, "Chicho", s'ha mostrat molt sòlid a casa, on només ha perdut un partit, i ha compensat un rendiment molt discret a domicili. L'aposta per la continuïtat del bloc de la temporada passada i les poques però ben escollides incorporacions estan sent garantia de continuar un any més a Tercera amb relativa comoditat.

Què va passar a l'últim Figueres - Santfe?
Tercera Divisió, jornada 9 (18-10-2015)
Figueres 0 Santfeliuenc 0


El Figueres que va visitar Les Grases a la primera volta