diumenge, 12 de març del 2017

navegar, navegar, navegar per caure a la riba

UE FIGUERES 2 (CUNIL, 25' I MAIK MOLIST, 89') - SANTFELIUENC FC 1 (JAIME FUENTES, DE PENAL, 11')
ÀRBITRE: CARLOS ALBELDA BÁRCENA (DELEGACIÓ DE BARCELONA)
ESTADI MUNICIPAL DE VILATENIM
ASSISTÈNCIA: 400 ESPECTADORS
TARDA AMB CEL AMB SOL I NÚVOLS; TEMPERATURA DE 13 GRAUS

Durant 89 minuts el Santfeliuenc va acaronar la possibilitat de tornar de Figueres amb algun punt a la butxaca. Malauradament a manca d'un minut Maik Molist va esvair la il·lusió. Els figuerencs es van endur els punts davant l'òposicó tenaç d'un Santfeliuenc treballador que per primer cop a Tercera marxava de buit de Vilatenim.

El Santfe es va avançar aviat. Una falta a la balconada de l'area servida per Jaime Fuentes va impactar a la tanca i l'àrbitre va considerar que el rebuig havia estat amb la mà. El mateix Jaime Fuentes no va desaprofitar la pena màxima i va signar un esperançador 0 a 1. Els figuerencs amb el marcador en contra es van créixer i al minut 25 Toni Cunill en planxa i de cap va restablir les taules. El gol va fer que els locals incrementessin el seu domini però la defensa blanc-i-blava i Toni Casamayor van esmorteir les atzagaiades empordaneses.
Després de la represa el domini es va equilibrar. Els figuerencs van portar el control de la pilota però el Santfeliuenc es va atrevir en atac i sobretot David Romo la va tenir en més d'una ocasió. Quan el partit agonitzava i el Santfeliuenc tancava les dents per sumar un punt, una genialitat del local Maik Molist va donar els punts al seu equip.

UE Figueres: Gallego, Quimo, Masó, Romero, Cunill, Venzal, Ritxi Mercader (Moha, 56'), Ferrón, Torque (Setti, 56'), Casanova (Javi Revert, 73') i Maik Molist.
Santfeliuenc FC: Toni Casamayor, Éric Ruiz, Jaume Duran, Olmo (Pep Vidal, 81'), Alberto, Ion Vázquez, Maldonado, Jaime Fuentes, Patxi (Charly Ruiz, 70'), Tena (Alan, 77') i Romo.

Gols
0 - 1, Jaime Fuentes, de penal, 11'
1 - 1, Cunill, 25'
2 - 1, Maik Molist, 89'

Àrbitre
Albelda Bárcena, sense complicacions. Va amonestar el local Venzal i el santfeliuenc Tena.

Quadern de notes:
- Un Santfeliuenc laboriós va marxar de Figueres de buit... per primer cop.
- Cal recuperar el camí dels bons resultats. Març prova de tornar a a ser un mes esquerp.
- El Figueres va trobar els tres punts a les acaballes i s'apropa a l'objectiu.