dissabte, 18 de març del 2017

Tothom a Les Grases. 90 minuts per somiar. Entrada gratuïta per a tots els santfeliuencs

SANTFELIUENC FC - CF POBLA MAFUMET
ÀRBITRE: DANIEL LÓPEZ MORENTE (DELEGACIÓ FIGUERES)
CAMP MUNICIPAL LES GRASES
JORNADA: 30
DISSABTE 18 DE MARÇ (entrada gratuïta per als residents a Sant Feliu)
HORA: 18
PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, @CFPoblaMafumet, @Radio_SantFeliu
TEMPS PREVIST: TARDA VESPRE AMB CEL SERÈ I TEMPERATURA DE 17 GRAUS




L'hora de la veritat, l'hora de les grans descisions. El Santfeliuenc se la juga i si no vol patir necessita els tres puts contra un bon rival que no perd des del 4 de desembre de l'any passat. El Santfeliuenc vol tenir el suport de l'afició i per això ha decretat entrada gratuïta per a tots els veïns de Sant Feliu.

Ara no es pot fallar. Després d'una temporada òptima ara el que toca és sumar els punts necessaris per burlar els patiments de les temporades anteriors. I per això el partit contra el Pobla de Mafumet és el de la clau que obre tots els panys. Una victòria impulsaria els d'Andrés González a una posició còmoda; tanmateix, una derrota seria preocupant. El Santfeliuenc no podrà disposar del concurs del sancionat Tena i del lesionat Joserra.

Crida a tota l'afició
La directiva del Santfeliuenc vol comptar amb la complicitat de tota la ciutat i per aquest motiu ha decretat jornada de portes obertes per a tots els veïns de Sant Feliu. És una magnífica oportunitat per sumar-se a la crida, omplir Les Grase i deixar-s'hi la veu per sumar tres punts cabdals que ens aproparíem al somni del Santfe 5 de Tercera.

El Pobla, un ex Segona B que arriba a l'alça
El pas dels del camp de Tarragona per Segona B va ser fugaç, i el retorn a desgrat a Tercera va imposar l'objectiu de lluita per la promoció. Els inicis van ser irregular però de mica en mica Martín Posse ha donat el seu tremp a un equip jove i amb qualitat que encara aspira a la quarta posició de play off.

Què va passar a l'últim Santfe-Pobla Mafumet?
Tercera Divisió, jornada 34 (22 abril 2015)
Santfeliuenc 1 (Èdgar, de penal, 34') . Pobla Mafumet 0



Foto CF Pobla Mafumet: Àngel Garreta/CE Europa