dissabte, 13 de maig del 2017

A un punt de la glòria. A un punt de la cinquena a Tercera. Les Grases ha de ser el jugador número 12 (portes obertes i fila zero solidària)

SANTFELIUENC FC - UE LA JONQUERA
ÀRBITRE: VICENTE ALEXANDRE MUÑOZ BAQUERO (DELEGACIÓ BARCELONA)
CAMP MUNICIPAL LES GRASES
JORNADA 38
DIUMENGE 14 DE MAIG
HORA: 12
PER SEGUIR EN DIRECTE: Ràdio Sant Feliu (105.3FM), Ràdio Marca Barcelona, @SantfeliuencFC i @UELaJonquera)
TEMPS PREVIST: CEL AMB SOL I NÚVOLS; TEMPERATURA DE 22 GRAUS

Jornada per a gaudir. Jornada per a revindicar-se. Jornada per a escriure una altra dia per a la història. El Santfeliuenc buscarà un punt -necessari en cas de la triple aliança: victòries d'Europa i Montañesa i empat o victòria del Cerdanyola- per garantir-se la continuïtat a Tercera sense haver de fixar la mirada en altres escenaris. Un partit molt especial per tot el que suposa la permanència del Santfe a Tercera i un partit molt especial perquè el club disposarà una fila zero de solidaritat i sensibilitat amb la Síndrome de Rett.


Dia traçat en línies vermelles. El Santfeliuenc se la torna a jugar en l'última jornada si bé enguany amb menys dramatisme que en les dues temporades precedents però, si fa no fa, amb les mateixes causes i conseqüències: la permanència a Tercera. I és que el Santfeliuenc sap que passi el que passi no baixarà de la 15ena posició que seria de descens -momentani- si l'Hospitalet se sumés als descensos consumats de Prat i Espanyol B. En tot cas no cal pensar-hi en aquesta circumstància que només es donaria si Europa i Montañesa guayessin, i Cerdanyola puntués. 
Per al decisiu Santfe - La Jonquera Andrés González haurà de fer mans i mànigues per afrontar les múltiples baixes: els lesionats Ion Vázquez, Éric Ruiz, Cuadras, Pep Vidal, Romo i els sancionats Éric Pacheco i Alberto. Per tot plegat caldrà suplir aquestes baixes amb un doble compromís: jugadors i afició. La decisió és clara i els blanc-i-blaus s'estan jugant molts anys de futbol a Tercera Divisió.

Fila zero solidària
El Santfeliuenc Futbol Club farà de l'últim partit una jornada solidària. Portes obertes per a tota la ciutadania i clubs santfeliuencs i fila zero que anirà destinada a la investigació de la síndrome de Rett. El club no s'ha cansat de fer crides a tota l'afició per omplir Les Grases. La participació de l'afició -Sentiment Immortal i Frrente Blanquiazul preparen sorpreses- ha de ser un element singular per aconseguir l'ambient necessari per un objectiu de valor incalculable: La cinquena a Tercera.

Programació especial de Ràdio Sant Feliu
Ràdio Sant Feliu aprofitarà la Fira de primavera per fer diumenge un programa especial amb la permanència en joc. L'emissora municipal ha instal·lat un stand a la Plaça de la Vila i acostarà a tota la ciutadania la retransmissió des de les 11.30 i fins les 14 hores. I si el Santfe es garanteix la permanència Joaquín Rivas prepara alguna sorpresa.

La Jonquera buscarà la millor classificació
La Jonquera sap que passi el que passi acabarà en posició de descens, ja sigui directe o compensat. I és que els verds com a millor classificació poden optar a la setzena posició ja que amb 42 punts arribar a la quinzè lloc és impossible perquè un triple empat amb Castelldefels i Montañesa afavoreix els mariners. Per tant i amb un munt de combinacions a la mà, els alberencs necessiten la victòria per ser setzens tot i que un punt amb un seguit de caramboles també el serviria.
L'equip fronteres ha viscut una temporada de contrastos: de ser equip revelació a ser el pitjor de la segona part de la lliga. Només un empat en nou jornades (de la 27 a la 35) ha condemnat els verds a un final de lliga dramàtic i va obligar la directiva a rellevar el tècnic de l'històric ascens, Axel Vizuete, per l'italià Enzo Galli.

Què va passar a l'últim Santfe - La Jonquera?
No hi ha precedents. La Jonquera visita per primer cop Sant Feliu.