divendres, 31 d’agost del 2018

Sense por

SANTFELIUENC FC ..... TERRASSA FC
ÀRBITRE: CARLOS ALBELDA BÁRCENA (DELEGACIÓ DE BARCELONA)
CAMP MUNICIPAL LES GRASES
JORNADA: 3
DISSABTE 1 DE SETEMBRE
HORA: 18
PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, @TerrassaFC, Footters.com
TEMPS PREVIST: CEL ENNUVOLAT, TEMPERATURA DE 22 GRAUS



A per totes i sense por. El Santfeliuenc torna a la competició després de l'obligat descans per allò de la lliga senar de 21 equips, i ho fa contra un dels grans sense discussió del futbol català, el Terrassa FC. Andrés González i els seus futbolistes han disposat de dues setmanes per preparar un enfrontament que desperta expectació i que sempre sorprèn. El Terrassa viatja a Les Grases amb 4 punts (victòria contra el Sants i empat davant L'Hospitalet) i amb la incorporació de Marcel Serramitja, un dels grans noms de la Tercera 18-19.

El Santfeliuenc rep un dels equips amb més cartell de Tercera Divisió. I ho fa amb moltes ganés després del primer punt contra el Reus B i d'haver disposat de dues setmanes de preparació o de mitja  pretemporada improvisada. Andrés González no podrà diposar dels lesionats Jonatan Collado, Joserra i Maldonado. Bon ambient, moral alta i moltes ganes de sumar tres punts de prestigi.

Demà els carnets a punt
El Santfe continua la campanya d'abonament i des de les 17 podreu recollir-los. Recordeu que els podeu pagar en efectiu o a través de targeta de crèdit. Una gran ocasió de poder gaudir d'una gran Tercera amb rivals de cartell gran.
D'acord amb el conveni del col·laboració, els socis del Terrassa pagaran 5 euros mostrant el carnet a la taquilla.

El Terrassa FC obligat a tot
Grans reforços i gran plantilla per a Cristian García amb l'obligació gairebé inexcusable de lluitar per la promoció. Després de la decepció de Compostel·la els egarencs s'han reinventat amb una projecte interessant que ha anat incorporant jugadors de nivell: Cesc Clotet i David Corominas (Peralada), Óscar Imaz i Guillem Savall (L'Hospitalet), Jonathan Toledo (Cerdanyola), Sergi Arranz (Horta). En les últimes hores el fitxatge de Marcel Serramitja (Badalona) ha enfortit encara més una plantilla de qualitat i molt compensada.


El Terrassa buscarà la tercera promoció de les últimes quatre temporades
Font de la imatge: @juanmamedina_