diumenge, 9 de desembre del 2018

De l'esperança a la frustració

AE PRAT 2 (SERGI MORENO, 49' I SERGI MORENO, 82') ..... SANTFELIUENC FC 1 (JOSERRA, DE PENAL, 28')
ÀRBITRE: SALVADOR MORROS MONGE (DELEGACIÓ BAIX LLOBREGAT)
MUNICIPAL SAGNIER
ASSISTÈNCIA: 400 ESPECTADORS
MATÍ ASSOLELLAT, TEMPERATURA AGRADABLE, 15 GRAUS


Navegar, navegar i navegar contra totes les adversitats per morir ofegat en la riba de la indiferència. El Santfeliuenc va acaronar durant més de 80 minuts la possibilitat de puntuar al feu del segon classificat. El gol de penal de Joserra al primer acte va avançar un Santfe combatiu però que va acabar pagant sengles errades defensives en la crònica d'una mort que va semblar tristement anunciada. Derrota fins a cert punt esperable. Ara, però, caldrà tancar files per fer un 6 de 6 abans de l'aturada de Nadal. David Aragón es va estrenar amb la samarreta blanc-i-blava. Toni Casamayor es va fer mal a un dit a l'escalfament i Andrés González el va reservar com a mesura de precaució.

El Prat va començar trepitjant l'àrea de David Aragón amb insistència però sense gaire perill. La més clara al 8' en una rematada desviada d'Álex Poves. El Santfeliuenc va respondre a les escomeses. Ben situat al camp i amb fermesa defensiva els minuts van anar caient fins que al 27 Adri Recort va ser arrossegat a l'àrea pratenca. Penal inapel·lable. A Joserra no li van tremolar les cames i amb solvència va enganyar Andrés Díez. Els d'Andrés González s'avançaven en un camp "premium". Els locals van voler esmenar el marcador abans del descans. Pau López la va tenir al 35' en una rematada franca que va marxar als núvols. El Santfeliuenc es va saber fer fort a la parcel·la de contenció i fins i tot Aragón va ensenyar reflexos en una rematada de cap de Fede Bessone. Una gran aturada per tancar el primer acte.
A la represa... zas!! Sergi Moreno enganxat al segon pal va enviar la pilota a la xarxa després d'una passada de Salva. Un gol molt matiner que va desteixir el molt bon treball exhibit als primers 45 minuts. El Santfeliuenc necessitava refredar el matx per seguir conservant la vida. I el Santfeliuenc va anar tirant i tirant malgrat el setge local. L'ex santfeliuenc Zárate va tornar a fer lluir Aragón al 61' en una rematada de cap. El Santfeliuenc ho va provar a còpia de contres amb inici esperançador però amb conclusió inofensiva. La millor va ser a les cames d'Éric Ruiz que ho va provar des del vèrtex de l'àrea. El porter local va refusar a la cantonada. Andrés va moure la banqueta per seguir buscant la velocitat amb Maldonado i Joel Paredes. Els locals van intensificar la pressió posant setge la porteria d'Aragón. Un pal i una nova intervenció del debutant juntament amb una acció ofensiva de Joel Paredes a l'àrea local van pintar el pròleg al segon gol Potablava. Al minut 82  a la sortida d'un servei de cantonada sol com un mussol Sergi Moreno de cap signava el 2 a l'electrònic. Galleda d'aigua freda. Amb el marcador a favor, el Prat va caminar amb comoditat tancant les fuites en atac del Santfe. Un final que va ser una suma d'impotència i cruda realitat. Navegar i navegar per caure a la riba de la indiferència.

AE Prat: Andrés Díez, Salva, Héctor, Carlos García, Fede Bessone, Putxi, Poves (Sergi Moreno, 46'), Alberto Padilla, Eric Zárate, Toni Larrosa (Pedro Bravo, 74') i Pau López (Àlex Pla, 70').
Santfeliuenc FC : David Aragón, Éric López, Jaume Duran, Joserra, Gerard Rovira, Pol Reñé, Adri Recort (Iván Hernández, 88'), David López, Sani, Romo (Joel Paredes, 80') i Jonatan Collado (Maldonado, 79').

Gols
0 - 1, Joserra, de penal, 28'
1 - 1, Sergi Moreno, 49'
2 - 1, Sergi Moreno, 82'

Àrbitre:
Morros Monge. Excessivament puntillós amb el Santfe. Va amonestar els locals Zárate, Salva i Putxi; i als santfeliuencs Éric Ruiz, Sani, Romo i Adri Recort.

Quadern de notes:
- El Santfeliuenc va lluitar amb orgull fins al final. L'equip va fer tot el que va poder malgrat una febles manifesta.
- Masses baixes. Només 14 fitxes del primer equip limiten les opcions. Cal recuperar-nos de la plaga incessant de baixes: Prior, Kevin Sánchez, Adri García, Nacho Ruiz, Josele...
- Debut més que notable de David Aragón. El jove porter va demostrar talent i reflexos.
- Setmana per a la història. Ja tenim 113 anys!!!!
- El Prat va trobar en Sergi Moreno un revulsiu per sumar tres punts i seguir amunt amunt. 





David Aragón va complir amb nota alta