divendres, 14 de desembre del 2018

Quan els punts ho són tot

 SANTFELIUENC FC ..... CP SAN CRISTÓBAL
ÀRBITRE: PAU GARCÍA FUSTER (DELEGACIÓ DE BARCELONA)
CAMP MUNICIPAL LES GRASES
JORNADA: 20
DISSANTE 15 DE DESEMBRE
HORA: 18
PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, @CPSanCristobal, Footters.com
TEMPS PREVIST: CEL AMB CLARS I NÚVOLS; TEMPERATURA DE 11 GRAUS


El Santfeliuenc necessita més que una victòria. Els blanc-i-blaus reben el San Cristóbal, un equip que en el seu retorn a Tercera està complint i amb nota, ja que amb 27 punts s'ha convertit en una de les revelacions de la lliga, més meritori encara si tenim en compte la seva modèstia. El Santfe no pot fallar. Està mès que obligat a acabar la tarda de dissabte amb 21 punts abans de cloure l'any al Joan Baptista Milà de Sant Boi. A més, els d'Andrés González no tornaran a jugar a Les Grases fins al 26 de gener.


O guanyar o guanyar. O sumar de tres en tres o sumar de tres en tres. Ja no valen excuses. Si el Santfeliuenc vol arribar al Nadal fora de les posicions de descens, superar l'equip egarenc és cadbal i innegociable. Andrés González espera recuperar jugadors per aquest final d'any. Una de les novetats imminents és de la del davanter Josele que, després de dos mesos de baixa, ja entrena amb normalitat. Ara el que cal és que els punts es quedin a Les Grases per tornar a creure-hi.

Apel·lació a la ciutat, omplim Les Grases
La directiva torna a fer una crida tota l'afició perquè es doni cita a Les Grases. Tothom sap de la importància d'un partit en què el Santfeliuenc està obligat a guanyar si no es vol ficar en un territori especialment perillós. La victòria és imprescindible per respirar. 

CP San Cristóbal, el premi al bon treball sense escarafalls
Magnífica. Així es pot titllar la temporada de l'equip del barri de Ca n'Anglada en el seu retorn a Tercera Divisió. El segon club del futbol terrassenc està exhibint múscul quan sortia com a candidat a patir a principi de lliga. Tanmateix la bona feina d'Oliver Ballabriga i els seus futbolistes han ensenyat que quan hi ha un bon projecte de vegades el poder econòmic no ho és tot. Kevin Alarcóm amb set gols és la principal arma ofensiva d'un conjunt que sempre dona la cara i que serà un sever adversari.


 L'equip de Ca n'Anglada està triomfant després de molts anys sense trepitjar la Tercera
Foto//@CPSanCristobal