diumenge, 27 d’octubre del 2019

Perdonar costa car

EC GRANOLLERS 4 ..... SANTFELIUENC FC 2
ÀRBITRE: BRUNO MONTORO FERREIRO (DELEGACIÓ BARCELONA)
CAMP MUNICIPAL CARRER GIRONA
ASSISTÈNCIA: 200 ESPECTADORS
CEL SERÈ I TEMPERATURA DE 20 GRAUS EN L'ESTRENA DE L'HORARI D'HIVERN

Qui perdona ho paga a un cost elevat. El Santfeliuenc va saldar la visita a Granollers amb una derrota severa que amaga una realitat: els blanc-i-blaus, sobretot a la segona part, van malbaratar ocasions clares per haver sumat si més no un punt. Si a tot plegat li afegim les errades defensives, acaben per compondre un quadre impressionista. Un derrota més. Cal acabar amb la sagnia defensiva que està sent un llast.
Primera part embogida amb àrees fonedisses. El Granollers va ser el primer d'atrevir-se en atac però Juanjo Prior atent va impedir la progressió. El Santfe en la primera arribada va trobar fortuna. Jota va apurar per banda esquerra i va alçar una pilota que des de la balconada de l'àrea gran Juanjo Prior va empènyer a la xarxa. Tanmateix l'alegria va durar poc. Oriol Molins al quart d'hora es va fer amb una pilota a l'àrea petita i sense marca va signar l'empat. Anades i tornades. Gibert per banda esquerra va provar els reflexos de Sergio i acte seguit contra del Granollers, Albert Ruiz trencava la línia de contenció del Santfeliuenc i, a plaer, signava el segon gol en un mà a mà amb Jaime. Embolica que fa fort. El Santfeliuenc va exhibir poder de reacció. Al 24' Gibert va fer lluir Sergio amb una gran aturada i sis minuts més tard una deixada de Sani la va aprofitar l'omnipresent Gibert per tornar el matx a la casella d'inici amb una perfecta rematada creuada. Malauradament una nova patacada. Albert Porqueras no va saber aguantar l'entrada a l'àrea de Pau Darbra i el va travar amb una acció castigada amb pena màxima que el mateix Pau Darbra va transformar, no sense que Jaime intuís la trajectòria de la pilota. Tornar a començar. Fer per desfer. Sísif agònicament encadenat.
La segona part va ser per al Santfeliuenc. Un actiu Sani va ensenyar el camí de la porteria, per bé que el local Albert Ruiz al 50' va estar a punt d'engegar a dida les esperances del Santfe. Arribades a l'àrea amb fluidesa però sense gol: Albert Porqueras al 52' la va tenir, i una centrada de Sani li va faltar més nervi per trobar la rematada de Jota. Els locals, arrenglerats al seu camp es van prodigar poc en atac. Jaime, però, al 57' es va haver de lluir a canonada de Pau Darbra. Successives arribades a porteria no van trobar premi: una de molt clara d'Alfonso Castellano al 65'; rematada intencionada de Jota al 70' i una altra de Raúl Capi que va veure porteria però no va apuntar bé. I per si no n'hi havia prou, David Romo al 80 va topar amb el pitjor enemic: el pal. El Granollers, per acabar-ho d'adobar, va aprofitar una badada defensiva per segellar. Álex Castillo va donar la puntilla al 83' en superar la sortida de Jaime a la desesperada. Impotència. Remar i remar per no trobar port. 

EC Granollers:
Sergio Fernández, Víctor Díaz, Eloi Zamorano (Max Llovera, 86'), Diego Garzón,Víctor Morales, Guillem Pujol, Marc García (Alex Castillo, 67'), Oriol Molins, Ñito, Albert Ruiz (Arnau Fortuny, 85'), Pau Darbra.
Santfeliuenc FC:
Jaime, Germán Collado, Albert (Tena, 65'), Joserra, Gerard Rovira, Juanjo Prior, Maldonado, Alfonso Castellano (Romo, 72'), Sani (Raúl Capi, 72'), Gibert i Jota.

Gols:
0 - 1, Juanjo Prior, 7'
1 - 1, Oriol Molins, 15'
2 - 1, Albert Ruiz, 22'
2 - 2, Gibert, 30'
3 - 2, Pau Darbra, de penal, 36'
4 - 2, Álex Castillo, 83'

Àrbitre:
Montoro Ferreiro. La seva actuació va ser correcta. Va amonestar els locals Diego Garzón, Albert Ruiz i Víctor Morales; i als santfeliuencs Jota i Juanjo Prior.

Quadern de notes:
- El santfeliuenc va trepitjar molt sovint l'àrea del Granollers però sense punteria.
- La fragilitat defensiva llasta les opcions. Hemorràgia de gols en les últimes sortides. Assignatura a millorar.
- El Granollers va saber esperar els seus moments i sense brillantor va signar un marcador còmode.