divendres, 1 de novembre del 2019

Quan els punts ho són tot

SANTFELIUENC FC ..... UE VILASSAR MAR
ÀRBITRE: ALEJANDRO CARRILLO VÍLCHEZ (DELEGACIÓ BARCELONA)
CAMP MUNICIPAL LES GRASES
JORNADA: 11
DISSABTE 2 DE NOVEMBRE
HORA: 18
PER SEGUIR EN DIRECTE:
TEMPS PREVIST: CEL COBERT, TEMPERATURA DE 17 GRAUS


Més que tres punts. El Santfeliuenc torna a Les Grases i ho fa amb l'obligació de sumar els tres punts. Dia especial per al capità Joserra que arriba als 250 partits com a blanc-i-blau. Crida de la directiva perquè Les Grases presenti un magnífic aspecte.

Quan els punts ho són tot. El Santfeliuenc està obligat a fer-se fort al fortí de Les Grases i per això necessita sumar tres punts davant un rival que arriba a Sant feliu amb els mateixos 11 punts que els blanc-i-blaus. Andrés González necessita la reacció dels seus futbolistes i exhibir la solidesa defensiva de la darrera jornada a casa davant el Terrassa. Kevin Sánchez i Jaume Duran ja entrenen amb normalitat i podrien ser les grans incorporacions de la segona part de la primera volta.

Partit 250 de Joserra
El capita del Santfeliuenc entrarà a la història del club amb el seu partit 250. Un dels futbolistes emblemàtics de la història contemporània del club sumarà el seu extorxat 250 amb la blanc-i-blava. El millor premi: sumar els tres punts i conslidar l'equip a la zona temperada de la taula.

UE Vilassar, un equip ascensor
Un clàssic de Tercera torna a Les Grases després del seu breu pas per la Primera Catalana. Un equip que en els últims 30 anys s'ha mogut entre Tercera i Primera Catalana i que enguany vol consolidar-se a la categoria sense patir massa. Alberto Aibar, Peque, dirigeix un col·lectiu que s'ha reforçat amb noms molt destacats: Rubén Canelada (Grama), Bakari (Linense), Andrés Borges (Santboià) o Raúl Torres (Granollers).

Porters: 
Montiel (Tarazona), Román (Llagostera B)
Defenses:
Adri Escribano, Fran Fuentes, Santi Varese, Andrés Borges (Santboià), Pau Rosales (Reus B), Rubén Canelada (FE Grama) i Sergi Llava (Europa B)
Migcampistes:
Granero, Sergio Mendoza, Edu Domingo, Ali, Javi Eslava (Can Vidalet), Xavi Pluvins (FE Grama), Bruno Lorente (Europa B), Roger Ligero (Sant Cugat) i Lluís Tejero (Júpiter)
Davanters:
Roger Matamala, Soufiane, Adri Expósito (Lloret), Raúl Torres (Granollers), Eloi Pena (Llagostera B), Bakari (Linense) i Carlos Cano (Alcorcón)


El Vilassar de Mar s'ha reforçat molt bé per consolidar-se a Tercera
Font imatge: ceeuropa.cat/foto: Àngel Garreta