divendres, 15 de novembre del 2019

Ser o no ser a Les Grases

SANTFELIUENC FC .....CERDANYOLA FC
ÀRBITRE: ÓSCAR CARBALLO VÁZQUEZ (DELEGACIÓ BARCELONA)
CAMP MUNICIPAL LES GRASES
JORNADA: 13
DISSABTE 16 DE NOVEMBRE
HORA: 18
PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, @CERDANYOLAFC, Footters.com
TEMPS PREVIST: CEL SERÈ, TEMPERATURA DE 8 GRAUS




Ja no podem esperar més. Necessiten una victòria per canviar el rumb. I contra un rival, el Cerdanyola de Toni Carrillo, que mai ha perdut a Les Grases. Sentiment Immortal farà lliurament del Maradona de les Rambles al jugador més regular de la temporada passada. El guardonat: Jonatan Collado.

Tot a punt a Les Grases per fer un gir a la història. Un necessitat Santfeliuenc rep el Cerdanyola, en un clàssic contemporani de la Tercera Divisió que mai ha servit perquè els blanc-i-blaus superin els vallesans. Andrés González ha traballat de valent per canviar una circumstància que ara més que mai necessitem. Dani Maldonado no podrà estar a la convocatòria.

Sentiment Immortal, VI edició del Maradona de les Rambles
L'entusiasta penya d'animació lliurarà abans del partit el seu Trofeu Maradona de les Rambles que enguany compleix la sisena edició. Joan Sabaté serà l'encarregat de lliurar la corresponent placa a Jonatan Collado, escollit jugador més regular de la passada temporada.

El Cerdanyola vol eixamplar la imbatibilitat a Les Grases
L'equip verd que entrena Toni Carrillo voldrà fer bona la tradició i sortir de Les Grases puntuant. Com ja és habitual, un Cerdanyola competitiu i que s'ha reforçat bé (Javi Lara, Manu Martín, Nils Puchades, Juan Sosa) amb l'objectiu d'assolir una permanència còmoda. 

Porters:
Manu Martín (Castelldefels) i Marc Briones
Defenses:
Alberto García, Álex Torres, Dani Martí, David López (Sabadell Nord), Raúl Manso (Cornellà, juv) i Pitu Plazuelo
Migcampistes:
Paul López (Prat), Roger Colomina, Uri Escabrós, Rubén Giménez, Marc Hervías (Santboià), Javi Lara (L'Hospitalet), Ferran Vera (Cerdanuola, juv), Juan Sosa (Martinenc)
Davanters:
Carlos Cano, Dani Liñares (Jumilla), Javi López, Nils Puchades (Terrassa) i Wilber (Cerdanyola, juv)


El Cerdanyola mai no ha perdut a Les Grases
Foto: ceeuropa.cat/Àngel Garreta