diumenge, 10 de novembre del 2019

Empat amarg

UE FIGUERES 1 (DUBA, 61') ..... SANTFELIUENC FC 1 (ROMO, 30')
ÀRBITRE: ÁLEX GÓMEZ MENESES (DELEGACIÓ BARCELONA)
MUNICIPAL VILATENIN
ASSISTÈNCIA: 300 ESPECTADORS
TARDA VESPRE AMB SOL SERÈ I TEMPERATURA DE 12 GRAUS


Mai un empat va ser tan amarg. El Santfeliuenc va tenir a les mans els tres punts jugant amb superioritat numèrica durant 60 minuts. Tres pals i un munt d'oportunitats van apartar el Santfe de sumar tres punts d'or. Els locals van marcar en una de les seves comptades ocasions. Un punt valuós en altres circumstàncies, però que va saber a poc vista la situació. El millor: la bona imatge ofensiva i sumar davant un rival directe. El temps ho dirà.

Urgències a Vilatenim. El Santfeliuenc va completar uns bons minuts inicials. Al minut 11 Gerard Rovira va ensumar una pilota servida de falta per David Romo. I al 18' un bellugadís Jota a la mitja volta va rematar fora. Els locals van fer un pas endavant i van crear els moments de més perill. La més perillosa: un cop de cap de Bora que va fer saltar les alarmes. I l'acció clau: Jonatan Collado es va endur una pilota a la zona de mitjos i va forçar una clara entrada d'Uri Ayala que li va costar la vermella (28'). I el mestre David Romo amb la cama esquerra va signar un gran gol. Tot de cara. Jota al 38' va topar amb el pal en una rematada dura des de la corona de l'àrea petita. I Gibert al 44' ho va provar amb un xut intencionat. Aires de perdó abans del descans.
La represa va començar amb el mateix guió. El Santfeliuenc dominava i el Figueres no veia la pilota. Falta de nou i de nou David Romo 53 en llançament antològic que només el travesser es va atrevir a contradir. Primer ensurt: Duba va aprofitar una pilota llarga per superar Jaime amb una vaselina que miraculosament va marxar fora. Les errades costen un preu altíssim. I el segon error no es perdona: jugada calcada, pilota llarga, mala transició defensiva i Duba de rematada parabòlica superava Jaime. Déu nos en guard. El gol de Figueres era un imprevist no calculat. Un gol que va activar encara més al Santfe en direcció a porteria. Setge continuat. Jonatan Collado al minut 63' en un llançament creuat, i el mateix Collado amb gol anul·lat per fora de joc al 67'. Arribades i més arribades. El Santfe ho va provar des de totes les posicions: Jota, Alfonso Collado... i sempre amb protagomista del porter local que es va fer fort. I per acobar-ho d'adobar, una pilota rebotada que Raúl Capi va enviar al pal. El tercer!!! I així es va acabar un partit que hauria d'haver acabat amb més que un empat.

UE Figueres:
Embela, Genís Balaguer, Joel, Pujadas (Abel, 80'), Gallo, Uri Ayala, Duba, Boro, Iván Vidal, Modest (Marius, 34') i Ussman (Marc Reñé, 34').
Santfeliuenc FC:
Jaime, Germán Collado (Albert, 78'), Gerard Rovira, Tena, Juanjo Prior, Alfonso Castellano, Jota, Romo, Sani (Raúl Capi, 68') Jonatan Collado i Gibert.

Gols:
0 - 1, Romo, 30'
1 - 1, Duba, 61'

Àrbitre:
Gómez Meneses. La seva actuació va ser correcta. Va amonestar els santfeliuencs Sani, Jota i Jonatan Collado. I va expulsar amb targeta vermella el figuerenc Uri Ayala (28')

Quadern de notes:
- Un empat amarg. El millor Santfe a domicili va ensopegar amb els pals.
- Un punt que ara hem de fer bo el proper dissabte contra el Cerdanyola.
- De nou, les baixes pesen: Kevin Sánchez, Maldonado, Joserra, David Toro...
- El Figueres, amb deu, va salvar un punt però va oferir dubtes.




Resistència santfeliuenca a Figueres. Mai no ens rendirem