dissabte, 9 de novembre del 2019

Urgències a Vilatenim

UE FIGUERES ..... SANTFELIUENC FC
ÀRBITRE: ÁLEX GÓMEZ MENESES (DELEGACIÓ BARCELONA)
ESTADI MUNICIPAL VILATENIM
JORNADA: 12
DIUMENGE 10 NOVEMBRE
HORA: 16:30
PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, Ràdio Sant Feliu, Footters.com, @UEFigueres
TEMPS PREVIST: CEL COBERT, TEMPERATURA DE 10 GRAUS



Duel d'urgències a Vilatenim. El Santfeliuenc viatja a Figueres amb la necessitat de sumar davant un rival que aquesta setmana ha rellevat de la banqueta Xavi Agustí. Javi Salamero serà l'encarregat de redreçar el rumb.
Tres punts més que necessaris. El Santfeliuenc viatja a la capital de l'Alt Empordà empès per la necessitat de sumar. Els blanc-i-blaus, tocats després de la derrota a Les Grases davant el Vilassar miraran de respirar davant un rival que comparteix punts. Jaume Duran i Dani Maldonado seran les baixes d'una expedició que espera donar una alegria una afició preocupada.

En directe per Ràdio Sant Feliu
L'emissora municipal us mantindrà informats de tot el que passi a la capital figuerenca. A més, el cana per streaming Footters també oferirà el partit en directe.

El Figueres rep el Santfe amb relleu a la banqueta
Xavi Agustí ha estat el primer entrenador en caure a Tercera Divisió. La derrota a Sants ha precipitat la destitució del fins ara tècnic i el seu relleu per Javi Salamero, que exercia de gerent. La directiva que presideix Xavi Bardolet ha volgut buscar la reacció i ho ha trobat a prop. Els figuerencs presenten enguany un equip nou de trinca ja que només quatre futbolistes han repetit del curs passat.

Porters: 
Aitor Embela, Romans Carrillo (Sabadell) i Adrià Serra
Defenses:
Joel Arumí (Olot), Carles Gallardo (Banyoles), Genís Balaguer (Palamós), Mario Jiménez (Llagostera B), Uri Ayala (Reus B) i Pol Tarrrenchs
Migcampistes:
Abel Fàbregas (Llagostera B), Bora Barry, Gabri Vidal (Kalisz), Marc Gelmà, Ousman Touray (Ascó), Pol Bay (Pobla Mafumet), Carles Coto (Volos) Marc Reñé i Modest (Reus B)
Davanters:
Sergio Álvarez, Iván Vidal (Kalisz), Pepu Soler (Palamós) i Dubasin (Girona B)


El Figueres arriba a la jornada 12 igualat a punts amb el Santfeliuenc
Font imatge: ceeuropa.cat/Àngel Garreta