divendres, 10 de gener del 2020

Torna el Santfe, torna la Tercera Divisió

CF POBLA MAFUMET ..... SANTFELIUENC FC
ÀRBITRE: CARLOS ALBELDA BÁRCENA (DELEGACIÓ BARCELONA)
CAMP MUNICIPAL POBLA MAFUMET
JORNADA: 19
DISSABTE 11 DE GENER
HORA: 18:30
PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, Ràdio Sant Feliu, Footters.com
TEMPS PREVIST: CEL SERÈ I TEMPERATURA DE 10 GRAUS

Torna la lliga de Tercera Divisió, torna el Santfe a la lliga després del Nadal més llarg ja que els blanc-i-blaus han estat 20 dies sense futbol de competició per la retirada del Reus CF Deportiu, el rival de la primera jornada del 2020. Moltes ganes i il·lusió en una plantilla que presenta novetats en aquest primer partit. El Pobla de Mafumet mirarà de redreçar el rumb després d'una ratxa negativa.

El Santfeliuenc iniciarà el curs 2020 al camp de Tarragona i davant el filial del Nàstic, el Pobla de Mafumet. Andrés González vol que els seus jugadors mantinguin el nivell d'exigència i resultats assolits en el tram final de la primera volta (10 punts de 12) i acabar el primer full del calendari amb 26 punts. Una puntuació més que notable tenint present les males sensacions que va deixar el mes de novembre.

Novetats: altes i baixes
El Santfeliuenc que inicia el 2020 ha registrat diverses novetats. Carles Tena ha decidit iniciar una nova etapa professional a la Xina i es va acomiadar dels companys a Castelldefels. El jove porter Pedro Estaban Casado incorporat aquest estiu del Cornellà, també ha decidit provar sort fora del Santfe i el final de l'any ha significat tancar una etapa al club. Per la seva banda, el jove porter del filial Raúl Pérez ha fet el salt al primer equip i guardarà la porteria junt a Jaime González. I nota molt destacada, l'alta després d'un any i mig de convalescència de Roger Valdés. Un futbolista que va arribar l'estiu del 2018 i que fins ara ha estat inèdit.

Carles Tena clou la seva segona etapa al Santfeliuenc i inicia una aventura asiàtica

El jove Raúl Pérez, que ja va debutar amb el primer equip a Ascó la temporada 2017-2018, acompanyarà Jaime González a la porteria


Ràdio Sant Feliu i Footters en directe
Per aquells que no pugueu viatjar al camp de Tarragona, recordeu que Ràdio Sant Feliu (105.3FM) i online i Footters.com oferiran en directe el primer duel de l'any per al Santfeliuenc.

CF Pobla Mafumet, de més a menys
Trajectòria declinant del filial grana que va ser la gran sensació de la primera part de la lliga, va sumar els primers 21 punts de manera consecutiva però que arran de l'empat a la jornada 8 contra el Manresa ha mostrat una tendència a la baixa considerable. De fet, els d'Albert Company només han sumat 5 punts dels últims 27. L'objectiu del filial grana: abastir de jugadors un primer equip que no passa el millor moment de la seva història. L'objectiu del Santfe: aconseguir la primera victòria a la Pobla en la seva sisena visita com a equip de Tercera Divisió.

Porters:
Arnau Riera, Álex Baño (FC Barcelona, juv) i Dani Parra (Reus, juv)
Defenses:
Sergi Cardona, Roger Figueres, Pol Domingo, Aleix Ruiz (Nàstic, juv)), Nil Coch (Vilafranca), Sergio Caballro (Santboià) i Tomàs Teruel (Nàstic, juv)
Migcampistes:
Sergio Montero, Pol Prats, Adri Guica (Nàstic, juv), Carreón (Terrassa), Bernat Guiu (Nàstic, juv), Óscar Sanz (Nàstic, juv), Dani Molina (Damm) i Alberto García
Davanters:
Cissé, Guille Martí, Guillem Martínez (Nàstic, juv), Karim (Damm), Aitor Serrano (Borges Blanques) i Óscar Gómez (Espanyol B)


El Pobla de Mafumet 2019/2020 un equip amb dues cares
Font imatge: ceeuropa.cat/Àngel Garreta