diumenge, 12 de gener del 2020

De buit

CF POBLA MAFUMET 2 (GUILLEM MARTÍNEZ, 56' I CARREÓN, 65') ..... SANTFELIUENC FC 0
ÀRBITRE: CARLOS ALBELDA BÁRCENA (DELEGACIO BARCELONA)
CAMP MUNICIPAL D'ESPORTS POBLA DE MAFUMET
ESPECTADORS: 200
TARDA FREDA I HUMIDA, TEMPERATURA DE 6 GRAUS

Estrena de 2020 amb derrota i imatge anodina. El Santfeliuenc va tornar de buit un cop més de terres tarragonines després de perdre un partit que es va tòrcer quan més i millor jugaven els blanc-i-blaus. Dos gols des de l'àrea petita van segellar una derrota que suposa acabar la primera volta amb 23 punts abans de començar una segona volta amb encontres transcendentals: Igualada, Peralada, San Cristóbal i Manresa... que dibuixaran el sentit de la temporada.

Els primers minuts van estar dominats per l'equilibri. El Pobla es va atrevir una mica més i el Santfeliuenc esperava còmodament instal·lat en funcions de contenció. Superat el primer quart d'hora, els grana van intensificar les arribades a porteria. Alberto Gómez en un xut franc i un xut potent de Sergi Cardona que va aturar amb fermesa Jaime van ser els primers apunts en net dels locals. El Santfeliuenc es va traure el fred i la som de les orelles passada la mitja hora i a través de Romo i Alfonso Castellano va anar teixint un tímid joc ofensiu. La primera del Santfe a través del cordovès en un xut sec que va aturar Arnau Riera. I abans de l'intermedi, la més clara dels locals mitjançant Carreón que amb el cap i lliure de marca no va encertar amb la porteria.
Després de la represa el Santfeliuenc va sortir més entonat. Jonatan Collado guanyava l'esquena dels marcadors grana i començava a ensenyar les urpes. Una de molt clara al minut 49 en un má a mà que va salvar el porter tarragoní. I Tanmateix quan el Santfeliuenc fluïa en atac va arribar la galleda d'aigua freda. En una acció que va néixer en servei de banda blanc-i-blau, els locals van estar més llestos per robar la pilota i Guillem Martínez rebia una assistència per superar Jaime en la seva sortida. Un gol que va deixar ferit un Santfe sense capacitat de resposta. Els locals van passar a dominar amb comoditat i deu minuts més tard una combinació entre Sergi Cardona i Guillem Martínez per banda esquerra la va culminar a la xarxa Carreón avançant-se a l'àrea petita Sergi Boira. Amb el partit mig clausurat, el Santfeliuenc va tornar a mostrar senyals de vida. Juanjo Prior ho va intentar en un molt bon xut que van avortar entre Arnau Riera i el travesser al minut 72. Al minut 76 Jota de cap i des de la petita va fregar el gol i Gibert al 84' en bona posició tampoc la va encartar. El partit i els minuts es van anar dissolent sense que el Santfeliuenc oposés més resistència a una excessivament còmoda victòria tarragonina. Punt final a una ratxa de quatre partits. La lliga de debò comença el proper dissabte a Les Comes.

CF Pobla Mafumet:
Arnau Riera, Sergi Caballero (Aleix, 87'), Sergi Cardona, Nil Coch, Roger Figueras, Óscar Sanz, Guillem Martínez, Alberto, Óscar Gómez (Guillermo, 77'), Carreón i Molina (Guiu, 66').
Santfeliuenc FC:
Jaime, Germán Collado, Sergi Boira, Joserra, Juanjo Prior, Alfonso Castellano (Sani Bello, 69'), Maldonado (Gerard Rovira, 69'), Jota, Jonatan Collado (Albert Porqueras, 77'), Romo i Gibert.

Gols:
1 - 0, Guillem Martínez, 56'
2 - 0, Carreón, 65'

Àrbitre
Albelda Bárcena. Actuació correcta i sense complicacions. Va amonestar els locals Sergi Caballero i Molina; i als santfeliuencs Joserra i Jonatan Collado.

Quadern de notes:
- El Santfeliuenc va atacar a batzegades però va tornar a faltar la convicció que cal per sumar de tres a tres a Tercera Divisió.
- Raúl Pérez, un porter vinculat al Santfeliuenc des dels cinc anyets, guardarà la porteria amb Jaime González.
- Les recuperacions properes de Kevin Sánchez i David Toro poden ser el millor reconstituent per a la segona volta després de la baixa de Carles Tena.
- El Pobla Mafumet es retroba amb la victòria després d'una sèrie prou negativa.