divendres, 17 de gener del 2020

Primera final a Les Comes

IGUALADA CF ..... SANTFELIUENC FC
ÀRBITRE: AINARA-ANDREA ACEVEDO DUDLEI (DELEGACIÓ DE BARCELONA)
ESTADI MUNCIPAL LES COMES
JORNADA: 20
DISSABTE 18 DE GENER
HORA: 18
PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, Ràdio Sant Feliu i @CFIgualada
TEMPS PREVIST: CEL ENTELAT I TEMPERATURA DE 7 GRAUS

Més que tres punts. Partit transcendental per al Santfeliuenc davant el cuer, l'Igualada, que arriba a la primera cita de la segona meitat del calendari amb símptomes evidents de millora i progressió. Un partit en què el Santfeliuenc ha de començar a sumar per garantir una permanència tranquil·la en una seqüència del calendari que fa l'efecte que marcarà el rumb a la lliga: Igualada, Peralada, San Cristóbal i Manresa.

La primera final. El Santfeliuenc inicia el tram decisiu de la temporada a la capital de l'Anoia i contra un rival motivat que ha vist millorar els seus resultats arran de l'arribada del jove entrenador vallesà Marc Cabestany. Després de la derrota a La Pobla, el Santfeliuenc necessita sumar tres punts que deixarien els igualadins molt lluny. Guanyar o perdre, una prima línia que dibuixarà el futur immediat dels blanc-i-blaus. Andrés González no podrà disposar de Jaume Duran i Joserra. L'experimentat central es va fer mal en la sessió de dijous. Caldrà veure els resultats de les provès mèdiques. Per la seva banda, Kevin Sánchez i David Toro ultimen el seu retorn.

En directe, Ràdio Sant Feliu 
De nou, tarda de futbol del gran amb Ràdio Sant Feliu. L'emissora municipal retransmetrà des de les 17.45 el retorn del Santfe a Igualada, un partit fins ara inèdit a Tercera Divisió. 

CF Igualada, reneix l'esperança
La salvació depèn de tu. D'aquesta manera ha volgut motivar l'equip igualadí a la seva afició perquè acudeixi a Les Comes. Un partit que el jove tècnic Marc Cabestany ha definit "de final". L'entrenador vallesà, que el passat 2 de gener va rellevar Moha el Yaagoubi, sembla haver insuflat oxigen un equip que va acabar l'any amb poques esperances de mantenir la Tercera Divisió després d'onze temporades d'absència. Ara, però, i després de l'empat a Vilassar de Mar i de la victòria a Les Comes davant el Sants un brot verd d'esperança tenyeix els blaus. Els de l'Anoia han reforçat la plantilla amb les incorporacions de De Nova (Pobla Mafumet), Adrià Parra (Vilafranca), Pau Bosch (Lleida, juv) i l'il·lustre ariet Santi Triguero que estava al futbol andorrà.


L'Igualada sospira per tres punts que el permetin reenganxar-se al somni de la permanència
Font de la imatge: @CFIgualada