ÀRBITRE: SERGIO CARRERO ROMERA (DELEGACIÓ ANOIA)
CAMP MUNICIPAL LES GRASES
ASSISTÈNCIA: 250 ESPECTADORS
TARDA VESPRE AMB CEL SERÈ I TEMPERATURA DE 14 GRAUS

A la setena, tampoc. El Santfeliuenc està de retorn... a la crua realitat. L'Europa es va imposar de manera còmoda. El Santfe va competir 35 minuts; després, molt poc. Pas endavant dels europeistes que van guanyar amb una inquietant sensació de facilisme. El Santfeliuenc haurà de fer números i no fallar en la veritable lliga que començarà amb la visita del Granollers. Les Grases, massa desangelada, en una tarda gens propícia.

Hi havia l'esperança que la victòria a Banyoles servís per fer un pas endavant malgrat que el rival no era el més òptim. Els primers minuts van ensenyar les intencions del visitants, amb un solistes ofensius de pes com David Jiménez i Jordi Cano. Tot i així, el Santfeliuenc no li va perdre la cara al partit. Sergi Boira al 14' podria haver estrenat el marcador en un cop de cap diàfan. Els visitants van carregar joc ofensiu a través de les bandes, i, de mica en mica, van anar sumant arguments ofensius: David Jiménez al 20' i Alfons Serra al 23' la van tenir. I al minut 25 una volada espectacular de Jaime a un xut de falta des de 20 metres de Jordi Cano que ensumava l'escaire. Va ser el pròleg a un gol que es començava a anunciar. Sergi Pastells va fer una passada a l'interior que Éric López va clavar a la xarxa amb una rematada creuada. El gol va tornar a ficar al pou de l'agonia el Santfeliuenc. Minuts de dificultats abans de l'intermedi.
I poc més va donar de si el partit quan Álex Cano a la sortida d'un llançament de cantonada efectuat pel seu germà Jordi Cano va signar el 0 a 2 a Les Grases. Fredor, tebior i resignació. El Santfeliuenc va mirar de despertar tímidament. Jonatan Collado a través d'un xut esplèndid podria haver donat vida un clàssic que es va anar consumint amb poques històries i menys alegries. Un Santfeliuenc capcot va mirar de fer menys còmoda la tarda a Marc Priego. Els europeistes, en dues contres, una de Joel Jorquera 87' i una altra de Jordi Cano 89' van perdonar una victòria més severa. Final amb retorn... a la penitència de la crua realitat.

Santfeliuenc FC: Jaime, Sergi Boira, Otger (Gibert, 67'), Gerard Rovira, Kevin Sánchez, Juanjo Prior, Alfonso Castellano, Romo, Sani (Braima Fati, 81'), David Toro (Raúl Capi, 67') i Jonatan Collado.

CE Europa: Marc Priego, Sergi Pastells, Castell, Álex Cano, Alberto, Prats (Varona, 81'),  Jordi Cano, David, Éric López (Joel Jorquera, 71') i Alfons Serra (Guillen, 89') i David Jiménez.

Gols:
0 - 1, Eric López, 35'
0 - 2. Álex Cano, 50'

Àrbitre:
Carrero Romero. La seva actuació va ser regular. Va amonestar els santfeliuencs Otger, David Toro, Jonatan Collado, Sani i Andrés González; i als visitants Castells i Alfons Serra.

Quadern de notes:
- Un altre partit que se'n va de Les Grases amb la sensació de buidor i resignació.
- Les Grases, desangelat. Cal tornar a respondre amb convicció.
- El Santfeliuenc tancarà el seu particular Tourmalet a Terrassa. A partir de la jornada 29 passaran per Les Grases: Granollers, Figueres, Sants, Castelldefels i Pobla de Mafumet. Ja no hi haurà excuses.
- L'Europa es va passejar per Les Grases. Victòria sense despentinar-se.