divendres, 6 de març del 2020

Un clàssic per trencar la història

SANTFELIUENC FC ..... CE EUROPA
ÀRBITRE: SERGIO CARRERO ROMERA (DELEGACIÓ ANOIA)
CAMP MUNICIPAL LES GRASES
JORNADA: 27
DISSABTE 7 DE MARÇ
HORA: 18
PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, @CEEuropa
TEMPS PREVIST: CEL SERÈ I TEMPERATURA DE 15 GRAUS




El gran duel de la jornada a Les Grases. L'Europa visita per setena temporada el feu santfeliuenc amb l'objectiu d'eixamplar la seva ratxa: quatre victòries i dos empats. Després de la victòria davant el Banyoles, el Santfeliuenc vol fer bona l'autoestima recuperada per sumar tres punts per primer cop en la sèrie històrica de Tercera en els enfrontaments entre tots dos equips a Les Grases.

Gairebé 228 anys d'història se citen aquest dissabte a Les Grases en un duel que genera expectatives, interès i expectació. La directiva blanc-i-blava ha mostrat al llarg de la setmana el seu agraïment a l'afició pel viatge a Banyoles i ara vol que l'equip prolongui la bona imatge a casa i contra un rival que ocupa la quarta posició. Andrés González no podrà disposar dels lesionats Jaume Duran i Joserra. El grup, que el passat diumenge va disputar un amistós davant el Lahti de la màxima categoria del futbol finlandés, està molt responsabilitzada i vol trencar la malastrugança. I és que l'Europa mai ha perdut a Sant Feliu a Tercera Divisió. Alguna vegada ha de ser la primera. I aquest dissabte podria ser un gran dia si el Santfeliuenc suma tres punts.

Les Grases, 1.000
La directiva ha fet una crida a l'afició perquè s'apropi a Les Grases i doni suport l'equip en un moment cabdal de la lliga. Després de la celebrada victòria a Banyoles cal seguir picant pedra perquè la permanència encara requerirà sumar molt més. Tots els atractius del món per viure un dels partits més interessants de la jornada.

CE Europa, el triomf del bon futbol
L'equip escapulat de Gràcies està de doble retorn. De retorn al bon futbol i de retorn als objectius ambiciosos. David Vilajoana en la segona temporada ha transformat la mentalitat col·lectiva d'un grup que lluita sense complexos per al play off a Segona B. El manteniment de l'estructura del passat exercici i l'arribada de futbolistes amb cartell a la categoria com ara Sergi Pastells, David Jiménez, Guti o Jordi Cano. Precisament el petit dels germans Cano es qui posa els gols a la Vila de Gràcia.