dissabte, 12 de desembre del 2020

No posem portes al camp de la il·lusió

CP SAN CRISTÓBAL ..... SANTFELIUENC FC

ÀRBITRE: ALEJANDRO CARRILLO VÍLCHEZ (DELEGACIÓ DE BARCELONA)

CAMP MUNICIPAL CA N'ANGLADA. PORTA TANCADA

JORNADA: 9

DIUMENGE 13 DE DESEMBRE

HORA: 12

PER SEGUIR EN DIRECTE: Ràdio Sant Feliu, Footters, Ràdio Marca Barcelona, web FCF TV

PREVISIÓ DE TEMPS: MATÍ AMB CEL SERÈ I TEMPERATURA DE 10 GRAUS


El Santfeliuenc acomiada l'oblidable 2020 i ho fa viatjant a Terrassa per retrobar-se amb el Sant Cristóbal per tercera vegada consecutiva a Tercera. Serà, com diem, l'últim partit de l'any ja que el Santfe no tornarà a jugar fins al cap de setmana del 9 i 10 de gener quan rebrà a Les Grases l'Europa. 


Punt final a un any dur. El Santfeliuenc viatja a Ca N'Anglada amb la moral alta, tocant de peus a terra però amb la il·lusió resplendent. Una victòria enfilaria els blanc-i-balus a la part més alta de la classificació i superaria de llarg totes les expectatives. Els somnis, però, cal demostrar-los sobre el verd i per això Andrés González vol que els seus futbolistes no pateixin ni mal d'altura ni deliris de grandesa i afrontin el repte egarenc com una final que, en cas de sortir bé, aplanaria el cami per assolir l'objectiu de la permanència. Les baixes han estat suplides per la coralitat que sempre suma. Ara, quan acaba un any terrorífic caldria agrair el treball d'un equip que torna a fer somiar una afició que ho veu des de la ingrata distància obligada.


Màxima presència de mitjans de comunicació

Oferta variada per seguir el comiat del Santfe al 2020. Footters i el canal de TV de la Federació Catalana de Futbol oferiran el partit en directe. Ràdio Sant Feliu no faltarà a la cita i Ràdio Marca Barcelona inclourà el partit en el seu tradicional programa dels matins de diumenge.


CP San Cristóbal, esperit de resistència

Pocs equips com els terrassencs de Ca N'Anglada aprofiten els seus recursos. Els blanc-i-blaus repeteixen per tercera vegada a Tercera amb l'objectiu de salvar la categoria i acabar la primera fase entre els sis d'honor. I certament els d'Oliver Ballabriga estan competint bé ja que arriben a la jornada 9 a només un punt del sisè lloc. La renovació de la base del curs passat i l'arribada de futbolistes amb experiència a la categoria com ara Zapico (Terrassa), Chechu (Granollers), Roger Escamilla (Tàrrega) o Adri Rivas (Sant Andreu) conformen un dels blocs més sòlids i convençudament lluitadors.


El San Cristóbal 2020-21 busca la permanència i el TOP 6
Font de la imatge: @CPSanCristobal