diumenge, 13 de desembre del 2020

Reacció tardana i insuficient

 CP SAN CRISTÓBAL 1 (ÓSCAR SIERRA, 40') ..... SANTFELIUENC FC 0

ÀRBITRE: ALEJANDRO CARRILLO VÍLCHEZ (DELEGACIÓ BARCELONA

CAMP MUNICIAPAL CA N'ANGLADA. PORTA TANCADA

MATÍ AMB CEL SERÈ. TEMPERATURA DE 12 GRAUS


El Santfeliuenc va ensopegar en tots els paranys que va disposar el San Cristóbal. Un gol d'Óscar Sierra a les acaballes del primer acte en va ser prou argument perquè els locals derrotessin un Santfeliuenc que, en el seu últim partit del 2020, només va aparèixer en els 5 minuts finals amb travesser de Sani. Partit dolent, a estones brut i aspre, en què els locals van ser millors fins i tot amb inferioritat numèrica. Punt final a un any tatuat a foc per la pandèmia. A partir del 2021 més i esperem que millor i amb l'objectiu d'acabar la primera fase entre els sis primers. Aquest Santfe ha apuntat bones maneres que ara s'han de ratificar en una segona volta que no serà apta per a cors sensibles.


El santfeliuenc no es va sentir comode ni de sortida ni gairebé mai. Sempre a remolc de la proposta dels locals, Álex Baño es va haver de lluir al minut 10 en una acció diàfana dels locals. A partir del minut 20 el duel entre aspirants al Top 6 es va embrutir. Sani va picar en el joc subterrani dels locals i la temperatura va pujar. Un quart d'hora amb més tensió i males formes que futbol i amb diversos futbolistes entregats a una guerra de guerrilles sense sentit que només va trencar alguna acció del lluitador Sergio Morgado. Al darrer tram del primer acte els egarencs van fer un pas endavant i el Santfeliuenc no en va saber respondre.  Al minut 40 jugada d'estratègia encunyada per Mario Cantí i Óscar Sierra sense oposició i còmodament instal·lat a l'àrea va picar en diagonal una pilota que va morir a la xarxa. El gol més sever en l´escenari menys indicat. Final tràgic del primer acte.

Després de la represa al Santfeliuenc li va costar refer-se. El San Cristóbal interpretava el seu paper de manera còmoda i rutinària. Els jugadors d'Andrés González, que al 57' va introduir un triple canvi que buscava una reacció, vivien d'esquenes a porteria i les tímides propostes ofensives tenien color blanc-i-blau, però blanc-i-blau local. El Santfeliuenc va tenir ocasió de reengarxar-se arran de l'expulsió de Tino Mendoza (64'), que va veure la segona groga en tallar amb falta una progressió de Jonatan Collado. Però ni amb superioritat el Santfe va tenir llum. Els locals van seguir a la seva, estrenyent les línies i fins i tot en algun contracop van coquetejar amb l'opció de tancar el matx. Van haver de passar 85 minuts perquè el Santfeliuenc aparegués en atac. I de fet Sani va tenir al seu cap una de les poques i grans ocasions en un cop de cap potent que va impactar amb contundència al travesser. Seguint aquest bucle ofensiu, Dani Peña mitjançant una puntada a l'interior de l'àrea va provar Zapico. Petits detalls en un matí gris i insubstancial. Els locals van aconseguir el seu premi i el Santfeliuenc es va quedar amb la il·lusió del que podria haver estat un matí gran de comiat. Caldra seguir remant.


CP San Cristóbal:

Zapico, Óscar Sierra, Cristian, Adrien, Sergi Martínez, Mendoza, Roger Escamilla (Adri Rivas, 89'), Andy, Obispo (Chechu, 87'), Tom Diawara i Mario Cantí (Ricki, 67').

Santfeliuenc FC:

Álex Baño, Guille Ramon (Alegre, 57'), Carlos García, Joan Rubio (Kevin Sánchez, 57'), Álex Torres (Edu Naranjo, 77'), César (Adri Toro, 77'), Sergio Morgado (Sergi Boira, 57'), Peña, Sani, Alfonso Castellano i Jonatan Collado.


Gol:

1 - 0, Óscar Sierra, 40'


Àrbitre:

Carrillo Vílchez. La seva actuació va ser correcta tot i que els jugadors no li ho van posar fàcil. Va amonestar els egarens Tino Mendoza, Tom Diawara, Cristian, Óscar Sierra i Óscar Ballabriga. I als santfeliuencs Sani, Álex Torres, Carlos García, Kevin Sánchez i Juan Ramón Molina. Va expulsar per doble targeta groga Tino Mendoza (64').


Quadern de notes:

- El Santfeliuenc no va exhibir el matí més gloriós de futbol. Sempre a remolc de la proposta del locals, va caure a tots els paranys que van posar els jugadors d'Oliver Ballabriga.

- De nou, Ca N'Anglada es revela com un camp especialment hostil als interessos del Santfeliuenc.

- Cal fer bons aquests 13 punts. I ara tocarà tornar amb força per viure 11 finals sense dret a l'esmena.

- El San Cristóbal va desenvolupar el seu rol a la perfecció. Tres punts que serveixen per a presentar candidatura al Top 6 més cobejat.