dijous, 28 de gener del 2021

Malefici Insondable

 SANTFELIUENC FC 0 ..... CE EUROPA 2 (MARIO, PRÒPIA PORTA, 84', I ÁLEX CANO, 89')

ÀRBITRE: PAU SERRAT SUSI (DELEGACIÓ DE TORTOSA)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES (PORTA TANCADA

VESPRE AMCB CEL SERÈ I TEMPERATURA DE 12 GRAUS


Mai és mai. Aquest sembla que és el destí dissenyat pel destí en els duels a Les Grases davant l'Europa. I certament el Santfe podia haver resolt en deu minuts brillants a l'inici de la segona part. David Romo i Jonatan Collado no van poder amb Sergio. L'expulsió de Sergi Boira va condicionar el desenllaç. Els blanci-i-blaus van resisitir fins al 84'. Ara toca abocar tots els esforços en el decisiu Santfe-Montañesa de diumenge (17 hores).


Primer acte conservador. Tímides anades i tornades van pautar 45 minuts dominats per l'escàs risc. Accions aïllades ben resoltes pel debutant Éric Alcaraz i per Sergio Fernández.

El segon acte no va poder començar de manera més engrescadora. El Santfeliuenc va completar deu minuts brillants. David Romo al 49' va der lluir Sergio en un llançament de falta que ensumava l'escaire. I Jonatan Collado per partida doble al 51 i 53' va coquetejar amb el gol en incursions clares substanciades amb rematades a l'àrea petita. Malaudament el somni de la primera victòria a Les Grases davant l'Europa va quedat eclipsat de manera descarnada quan Sergi Boira se'n va anar a la dutxa al 61'. Mitja hora amb l'objectiu de resisitir. Els graciencs es van fer amb el control. L'ordre defensiu, el travesser i la solvència d'Eric van evitar la crònica d'una mort anunciada ... fins al 84', quan Albert Martí va superar la defensa pel flanc esquerre i la seva centrada xut va topar amb les cames de Mario, que no va poder evitar el gol. Al 89' Álex Cano va rematar la feina per al líder mitjançant l'execució perfecta d'una falta. Al final, nervis i empentes que es van segellar amb una expulsió de Carlos Garcia, expulsió absurda i que perjudica l'equip per a diumenge.

Santfeliuenc FC:

Éric Alcaraz, Sergi Boira, Jaume Duran (Guillem Naranjo, 80'), Carlos García, Mario, Kevin Sánchez (César, 80'), Alfonso Castellano, Sergio Morgado (Joan Rubio, 65'), Romo (Adri Toro, 86'), Alegre i Jonatan Collado (Peña).

CE Europa:

Sergio, Sergi Pastells, Guti, Álex Cano, Castell, Pau López, Prats (Gerard Nolla, 76'), Alfons Serra, Eric López (Vilamitjana, 58'), Fode (Albert Martí, 58') i David Jiménez (Carlos Cano, 86').


Gols:

0 - 1, Mario, pròpia porta, 84'

0 - 2, Álex Cano, 89'


Àrbitre:

Serrat Susi. Va carregar de targetes el Santfeliuenc. Va amonestar els santfeliuencs Sergi Boira, Romo, Alfonso Castellano, Carlos García, Mario i Adri Toro; i a l'europeista Fode.


Quadern de notes:

- Deu minuts brillants van fer somiar amb la victòria.

- L'expulsió de Sergi Boira al 61' va condicionar la sort del matx.

- Debutants en blanc-i-blau: Eric Alcaraz i Guille Naranjo. L'ex davanter del Girona B s'ha incorporat aquesta setmana.

- Cal evitar expulsions absurdes que compliquen el futur.

- L'Europa, pragmàtic i poc brillant, va resoldre a les acaballes i amb superioritat numèrica.


El record per a l'entranyable Josan