divendres, 5 de febrer del 2021

Alerta roja

 SANTFELIUENC FC 1 (JONATAN COLLADO ..... VILAFRANCA FC 2 (MEJÍA, 46' I PASQUINA, 52')

ÀRBITRE: XAVIER ALINS RODRÍGUEZ (DELEGACIÓ VALLÈS ORIENTAL)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES (PORTA TANCADA)

TARDA VESPRE AMB CEL SERÈ I TEMPERATURA DE 14 GRAUS


De derrotes i derrotes. La derrota a Les Grases contra el Vilafranca deixa el Santfeliuenc en una situació delicada. Ni la bona primera meitat, ni el gol de Jonatan Collado després d'una esplèndida acció, van ser atributs suficents per superar un Vilafranca que amb cinc bons minuts a la inauguració de la represa va capgirar el marcador. Voler i no poder d'un Santfe que s'estavella per segona vegada consecutiva a Les Grases en els partits pendents Covid. Toca reaccionar i no perdre el fil de la sisena posició. Alerta.


El Santfeliuenc no podia passar per alt la visita del Vilafranca. I certament el primer acte va ser de clar color blanc-i-blau davant un rival amb poca capacitat de resposta. Al minut 17 Jaume Duran va iniciar una jugada que va passar per les cames de Jonatan Collado i David Romo, i Romo en paret de mestre va assistir Collado que va creuar la pilota lluny de l'abast de Toni Casamayor. Els blanc-i-blaus van ser superiors i Joan Rubio va tenir al seu cap el segon lliure de marca al 43' però la seva rematada va pecar de timidesa il·limitada.

I la represa, història comprimida de la tragèdia. Al primer minut Mejía va gafar una pilota a la balconada de l'àrea i va enviar-la a l'escaire. Desgavell defensiu. Nervis. Desplomament. I al 52', Pasquina es va fer amb una pilota en zona molt perillosa i amb absoluta comoditat va fer el segon gol. Debacle de totes les debacles. El Santfeliuenc va mirar de reaccionar, però sense idees. El Vilafranca va portar el partit al seu territori gairebé de manera involuntària. A les acaballes, un xut ajustat de Collado i un altre del debutant Pedro Bravo van tractar de salvar els mobles de manera estèril. Derrota grossa, perillosa i de les que fan mal. El TOP 6 cada cop més lluny.

 

Santfeliuenc FC:

Éric Alcaraz, Jaume Duran, Albert Alegre (Guille Naranjo, 65'), Álex Torres, Joan Rubio, Mario (Guille Cordón, 77'), Alfonso Castellano, Sergio Morgado (Iván Hernández, 75') Jonatan Collado (Adri Toro, 77'), Romo i César (Pedro Bravo, 65').

Vilafranca FC:

Toni Casamayor, Dani Sánchez (Mejía, 46'), Cunill, Escofet (Pol Via, 85'), Illescas, Rusi, Max, David López, Oribe, Eric Via i Pasquina (Sanku, 69').


Gols:

1 - 0, Jonatan Collado, 17'

1 - 1, Mejía, 46'

1 - 2, Pasquina, 52'

Àrbitre:

Alins Rodríguez. Arbitratge correcte. Va amonestar els santfeliuencs Jonatan Collado, César, Mario, Sani, Pedro Bravo i Álex Torres; i als penedesencs Eric Via, Oribe i Mejía.


Quadern de notes:

- Derrota perillosa i decepció. El Santfeliuenc no va saber defensar el gol de Collado i va exhibir una precarietat preocupant.

- Debut de Pedro Bravo. Un futbolista amb cartell que haurà de tirar del carro de valent.

- Cal una reacció abans no sigui massa tard i s'allunyi el sisè lloc.

- El Vilafranca en jornada de serveis mínims va capgirar el marcador i va guanyar amb relativa suficiència.