diumenge, 7 de febrer del 2021

Premi a l'actitud

 CE MANRESA 1 (NIL PRADES, 8') ..... SANTFELIUENC FC 1 (KEVIN SÁNCHEZ, DE PENAL, 92')

ÀRBITRE: POL ARENAS MORA (DELGACIÓ DE FIGUERES

ESTADI MUNICIPAL NOU CONGOST (PORTA TANCADA)

MATÍ AMB CEL ENTELAT I TEMPERATURA DE 13 GRAUS


Actitud, laboriositat, resistència i premi. El Santfeliuenc es va rebel·lar contra el destí i va salvar amb tot mereixement un punt que fins i tot en van poder ser tres si David Romo no hagués fallat una pena màxima. Els blanc-i-blaus no van començar gens bé, peró, de mica en mica, es van anar fent amb el domini. La insistència decidida va rebre premi als bisos (92') mitjançant un penal que ara no va desaprofitar Kevin Sánchez. El pitjor, la lesió de Pedro Bravo.


Els inicis, per oblidar. Primera mitja hora crepuscular. Domini clar del Manresa que al minut 8 va estrenar l'electrònic després que Nil Pradas aprofités a la petita una sèrie de rebots. Els blanc-i-blaus van necessitar trenta minuts per donar símptomes de vida. I de quina manera! Perquè un llançament de David Romo al 32' va obligar a fer l'aturada de la jornada a Marc Vito. Bons minuts d'un Santfe en creixement pero creixement trencat per la lesió de Pedro Bravo. Sempre enganxats a la desgràcia.

Després de la represa, el Santfeliuenc va continuar salvant el seu camí de recuperació. Al 55' Jonatan Collado va ser empès a l'àrea. Penal, però el defensor bagenc Sergi Solernou es va escapar d'una expulsió clara. Romo va voler ajustar tant que la pilota se'n va anar fora.¡¡Mas madera, hermano!! No obstant, lluny d'abaixar els braços els d'Andrés González van perseverar amb actitud, dedicació i voluntat. La triple sortida de Torres, Mario i Peña encara va fer empetitir més un Manresa que no va ser el de Les Grases. A còpia de feina i contraespai al 92' el destí va ser una mica amable i de nou una acció a l'àrea va ser castigada amb penal. A Kevin Sánchez no li van tremolar les cames i ara sí el seu xut ajustat va estavellarse a la xarxa. Empat salvífic pespuntejat amb el patiment de costum en un llançament de falta executat de manera potent per Izan Checa al 95' que va fregar el travesser.


CE Manresa:

Marc Vito, Nil Pradas, Solernou (Moha, 61'), Castanyer, Álex Sánchez, Cuello (Juli Serrano, 46'), Izan Checa, Toni Sureda, Noah, Erik Rafael i Aleix Díaz (Toldrà, 61')

Santfeliuenc FC:

Éric Alcaraz, Sergi Boira, Alegre, Jaume Duran (Mario, 68'), Carlos García (Álex Torres, 68'), Joan Rubio (Adri Toro, 80'), Kevin Sánchez, Alfonso Castellano (Peña, 68'), Jonatan Collado, Romo i Pedro Bravo (Guillem Naranjo, 42').


Gols:

1 - 0 Nil Pradas, 8'

1 - 1 Kevin Sánchez, de penal, 92'

Àrbitre:

Arenas Mora. El seu arbitratge va ser correcte tot i que va errar no expulsant el jugador del Manresa en l'acció del penal. Va amonestar els manresans Toni Sureda, Sergi Solernou; i als santfeliuencs Carlos García i Adri Toro.


Quadern de notes:

- Bon partit del Santfeliuenc i reacció excel·lent davant un dels equips que millor futbol exhibeix.

- Ara tot passa per fer un 6 de 6 a casa davant el Valls i la Montañesa.Ja no queda marge si volem el TOP 6.

- La lesió de Pedro Bravo, la nota discordant. Caldrà esperar a les proves mèdiques però les sensacions no conviden a l'optimisme.

- El Manresa va anar de més  a menys i durant molts moments va ser clarament superat per un Santfeliuenc molt treballador.




La lesió de Pedro Bravo, el contrapunt negatiu a una bona imatge del Santfeliuenc