divendres, 12 de febrer del 2021

Sense temps per a la reflexió

SANTFELIUENC FC ..... UE VALLS

ÀRBITRE: MARCOS FERNÁNDEZ QUINTERO (DELEGACIÓ DE BARCELONA)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES

JORNADA: 16

DISSABTE 13 DE FEBRER

HORA: 18

PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFc, @ElTravesser

PREVISIÓ DE TEMPS: TARDE VESPRE AMB CEL ENTELAT I PROBALBILITAT DE PLUJA; TEMPERATURA DE 10 GRAUS



En jornada de reflexió poques cabòries pot fer el Santfeliuenc més enllà de guanyar, guanyar o guanyar. Un final sense xarxa i que de ben segur marcarà el futur a mitjà termini. Una derrota ens allunyaria del TOP 6 i, a més a més, donaria ales un Valls que va començar molt malamant, però que ha experimentat una notable millora.


Votar o votar tres punts. El Santfeliuenc està obligat a sumar en el partit més important del que portem de competició. Els blanc-i-blaus han de substituir la irregularitat exhibida a Les Grases per solvència, en un calendari decisiu ja que després de Valls, Montañesa (el proper dimecres), Castelldefels i San Cristóbal desfilaran pel feu local. Andrés González no podrà disposar del sancionat Carlos García ni dels lesionats David Toro i Pedro Bravo. El canterà Sergio Morgado ha causat baixa per motius professionals.

O tot o res

El Santfeliuenc torna a Les Grases més necessitat que mai. Després de la doble derrota davant l'Europa i el Vilafranca, i el meritori empat a Manresa, ara comença de debò el calendari que ha de decidir el futur a la segona fase. Recordem que per sota del sisè lloc caldrà disputar el play off per evitar els sis descensos que la Federació ha establert.


UE Valls, més fort a domicili que a casa

El la temporada del debut a Tercera Divisió, els de la capital de l'Alt Camp han ensenyat dues cares. La primera part de la lliga va ser molt fluixa i l'equip va quedar despenjat, no obstant de mica en mica els de Joan Antoni Pallarés han après a competir i els punts han anar caient. Dels deu, vuit han estat a domicili. Els blanc-i-vermells viatgen a Sant Feliu amb baixes importants a la zona ofensiva com Cheikh i Sergi Gestí, i també del defensa Arnau Miró. En són dubte, Miranda i Èric Martí.



Font imatge: uevalls.cat