diumenge, 18 d’abril del 2021

Empat per al futur

 UE FIGUERES 0 ..... SANTFELIUENC FC 0

ÀRBITRE: CARLOS ALBELDA BÁRCENA (DELEGACIÓ DE BARCELONA)

ESTADI MUNICIPAL DE VILATENIM: 400 ESPECTADORS

TEMPS: TARDA AMB NÚVOLS I TÍMIDA APARICIÓ DEL SOL


Segona final, en taules. La por a perdre es va imposar. El Santfeliuenc va esgarrapar un punt que caldrà fer bo contra el Sants en l'enèsima final d'aquesta lliga de les angoixes. La millor ocasió al cap de Carlos García al minut 53. El pal va evitar un gol que hauria propulsat les aspiracions de permanència. I empat que pot costar alguna ferida en forma de lesió per a Álex Torres i Alfonso Castellano. Un punt que no varia gaire la situació però salvem una de les visites més compromeses d'aquest Play Off.


Un clàssic dels ultims anys a Tercera de nou en un dels escenaris de privilegi. La tensió dels punts i la gestió de les situacions límit. El Santfeliuenc va sortir atrevit i al segon minut David Toro se la va trobar dins l'àrea però no va encertar amb la porteria. De mica en mica, però, la por a perdre més que a guanyar es va imposar. Els locals, tímidament i sense entusiasme, van créixer. Álex Torres havia de plegar al 19 per una estrebada muscular. I al 22' els locals van tenir la més clara en una acció del davanter Iván Vidal que va ensumar a pocs centímetres la porteria. Passat l'equador del primer acte el partit es va endinsar en el terreny de l'equilibri. Els figuerencs miraven de progresar sense encert i els santfeliuencs tractaven de connectar amb la part més avançada. Massa respecte. Massa temor. La derrota es paga a un preu molt alt.

El Figueres va mirar de fer un pas endavant que va fer trontollar un Santfe amb dubtes d'inici. No obstant el Santfeliuenc va necessitar vuit minut per tenir a la mà o més ben dit al cap de Carlos García va fer una nova ganyota al destí. El seu cap de cap a la sortida d'una falta el va escopir el pal quan Andres ja estava superat. La lesió d'Alfonso Castellano va pespuntejar la part més negativa del segon acte. El Figueres va mirar de cremar les naus a través d'Usman. El Santfeliuenc va exhibir fermesa. Toni Lechuga va donar tranquil·litat. Jonatan Collado i David Toro van lluitar com a iots per fer un gol que mai vam acabar de tenir a prop. Taules justes. Punt que cal valorar i que esperem que no costi un preu massa car en forma de lesions. El proper dissabte, una altra final. Espera el Sants.


UE Figueres:

Andres Díez, Pol Tarrenchs ( Marc Granero, 43'), Pol Bastidas, Ayala, Pepu (Víctor Valverde, 74'), Gabri Vidal (Treviño, 46'), Jorge Torres, Pol Gómez, Carles Coto, Iván Vidal (Marc Medina, 74') i Usman.

Santfeliuenc FC:

Toni Lechuga, Carlos García, Álex Torres (Joan Rubio, 19'), Mario, Kevin Sánchez, César (Adri Toro, 83'), Alfonso Castellano (Alegre, 64'), Jonatan Collado, David Toro, Romo i Sani (Guille Naranjo, 63').


Àrbitre:

Albelda Bárcela. La seva actuació va ser correcta. Va amonesar els locals Jorge Torres i  Carles Coto; i els santfeliuencs Sani i César.


Quadern de notes:

- Punt treballar que pot costar, no obstant, un preu molt alt si es confirmen les lesions d'Álex Torres i Alfonso Castellano.

- Carlos García la va tenir al cap al minut 53. Un gol que hauria aplanat el camí de la salvació.

- Toni Lechuga exhibeix solvència i tranquil·litat.

- El Figueres va demostrar mancances i va compartir amb el Santfe la por a perdre.