dissabte, 17 d’abril del 2021

Necessitem el millor Santfe

UE FIGUERES ..... SANTFELIUENC FC

ÀRBITRE: CARLOS ALBDELDA BÁRCENA (DELEGACIÓ DE BARCELONA)

ESTADI MUNICIPAL VILATENIM

PLAY OFF PERMANÈNCIA

DIUMENGE 18 ABRIL

HORA: 18

PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, @UEFigueres, La Xarxa Televisions Locals, Footters.com

TEMPS PREVIST: CEL ENTELAT, TEMPERATUA DE 12 GRAUS


Hora H. 18 hores Figueres, capital de l'Alt Empordà. Segona jornada del Play Off de permanència i tot el Sant Feliu futbolístic estarà ben atent al que les càmeres de La Xarxa de Televisions Locals i Foooters emetin. Un partit de caixa o faixa: una victòria suposaria fer un salt de qualitat descomunal; tanmateix, una derrota podria enviar els blanc-i-blaus a zona de descens si el Sants també guanya.


Tota la tensió, tota l'emoció comprimits en 90 minuts agònics. El Santfeliuenc juga una altra final sense xarxa i ho fa a Figueres contra un rival que arriba a la segona jornada del Play Off de permanència amb 24 punts i dibuixant la frontera del descens. Un per sota del Santfeliuenc. Andrés González i els seus futbolistes viatgen a l'Empordà amb l'única consigna de guanyar. I és que una victòria del Santfeliuenc en un escenari tan conspicu el propulsaria de manera decicida a un terreny molt més còmode. Caldrà veure com responen els locals al debut a casa de Moisés Hurtado.


 La Xarxa i Footters en directe

La Xarxa de Televisions Locals i Footters emetran en directe en senyal de tan imporant matx. Figueres i santfe. Per tant, tarda de nervis i televisió en directe amb un desig: que a les 20 hores el Santfeliuenc arribi als 28. La salvació estarà molt més a prop.


UE Figueres, irregularitat, canvis a les banquetes i bon inici de Play Off

Dues de fredes i una de calenta. Així es podria definir la temporada del Figueres. Els alt empordanesos han mantingut una línia massa irregular i discreta que s'ha saldat amb moviments a la banqueta. Un tècnic amb experiència com Javi Salamero va durar fins a la jornada 18. El recanvi, Albert Parés, en va durar quatre. I l'aposta per Moisés Hurtado ha començat bé ja que els blanc-i-blaus van golejar el Valls (0-3) a la primera jornada. Una barreja de futbolistes de la temporada passada i incorporacions amb cert nom a Tercera Divisió que fan un col·lectiu imprevisible capaç del millor i del pitjor. Duel d'altes revolucions a Vilatenim.


Molta expectació a Figueres en un partit amb aire de decisiu
Font imatge: uefigueres.cat