dissabte, 24 d’abril del 2021

Volem!!

 SANTFELIUENC FC 2 (DAVID TORO, 41' I GUILLE NARANJO, 95') ..... UE SANTS 0

ÀRBITRE: RUBÉN MANCERA ANTÓN (DELEGACIÓ MARESME)

CAMP MUNICIPAL LES GRASES (AFORAMENT COMPLET D'ACORD AMB LES MESURES COVID)

TARDA AMB CEL SERÈ I TEMPERATURA DE 17 GRAUS


Volem perquè som el Santfe. Volem contra tot, contra una plaga de lesions inversemblant, contra un munt de circumstàncies a la contra, contra tota la mala sort conjuminada en forma de sortilegi. El Santfeliuenc va tornar a exhibir un esperit de resiliència admirable. Únic en el món del futbol. Els blanc-i-blaus van estrenar el marcador al 41' després d'una gran acció de Peña rematada a la xarxa per David Toro. A la segona part, Jonatan Collado va poder golejar però va ser Guille Naranjo qui va fer justícia amb un segol gol molt important per al goal average i quan el temps agonitzava i els cors dels seguidors estaven al límit. Victòria i magnífic comportament de l'afició. Volem i volem. Un pas més.


La Tercera Divisió en joc. I Santfeliuenc i Sants ho sabien. Cartes marcades i tacticisme en la presentació. Els santsencs van sortir més decidits davant un Santfe a qui li va costar arrencar. El visitant Guillermo exhibia intencions davant els dominis territorials de Toni Lechuga. No obstant, Jonatan Collado (16') va tenir la primera en un xut enverinat que va ensumar el pal. Els blanc-i-blaus va anar animant-se. David Toro, líder en aquesta fase de permanència, buscava estrenar el marcador. I ho va provar en dues ocasions, una al 25' i una altra a 36'. El Santfeliuenc exhibia determinació. Determinació que va cristal·litzar al 41' en una acció excel·lent per la banda esquerra de Dani Peña, que va centrar de manera precisa i mil·limètrica a l'àrea petita que un canoner com David Toro no va perdonar. Eufòria. Un gol somiat que va ensenyar el camí de l'intermedi.


El Sants va moure fitxa ense embuts. Pòquer de canvis per capgirar dinàmiques. I de fet els primers vint minuts de la continuació van ser de color visitant. El perill es va albirar de manera repetida a l'àrea de Toni, si bé al minut 50' Rubi va estar a un pam de fer un autogol en una centrada tancada de Sani. L'home de referència en l'atac visitant, Guillermo, va posar setge la porteria però sense encert en la rematada. I silenci glaçat  a Les Grases quan Toni Lechuga es va fer mal a la cuixa. Mès càstig impossible. Prou de tanta tragèdia. L'andalús va seguir al camp fins a l'acabament amb una embenat però amb molèsties. El Santfeliuenc va esperar el seu moment. Els visitants van acusar l'esforç. I Jonatan Collado a la contra va esventrar la defensa amb tres ocasions nolts clares, però en dues l'encert del porter i en altra la fusta van evitar un gol que el genial extrem blanc-i-blau va meréixer. Amb el temps allargat fins al 97', els cors de l'afició a punt de desbordar-se i el Sants atacant a la desesperada, una acció amb contundència defensiva de Carlos García, la va saber continuar David Toro per assistir a l'espai perquè Guille Naranjo sol però acompanyat per tota l'afició engegés una llarga cursa camí d'un gol que va ensorrar Les Grases. Pim, pam, pum ja tenim 29. Una batalla més guanyada, però la guerra és llarga la guerra. Volem!!


Santfeliuenc FC:

Toni Lechuga, Carlos García, Joan Rubio (Christian, 80'), Mario (Alegre, 56'), Kevin Sánchez, César, Peña (Guille Naranjo, 73') Jonatan Collado, Sani (Adri Toro, 73'), Romo i David Toro.

UE Sants:

Oriol, Rubi, Batalla, Cura (Michu, 74'), Mulero (Miguel, 46'), Abdul (Sergio Paz, 46'), Thommy (Favio, 46'), Guillermo, Cala i Ot (Domingo, 72').


Gols:

1 - 0, David Toro, 41'

2 - 0, Guille Naranjo, 95'


Àrbitre:

Mancera Antón. El seu arbitratge va ser regular. Va amonestar els santfeliuencs David Toro i Romo; i als santsencs Abdul, Ot, Cura, Michu i Domingo. Va expulsar amb doble targeta groga Michu (84').


Quadern de notes:

- El valor col·lectiu d'un equip que navega a contracorrent.

- Tres punts més que importants per bastir un marge... encara petit.

- Bon inici de Play Off de permanència, set punts de nou.

- Tant debò la molèstia de Toni Lechuga quedi en un ensurt. L'andalús està col·laborant decididament.

- Mario i Joan Rubio, dos més que hauran de visitar la infinita enfermeria.

- El Sants va exhibir un bon toc de pilota però li va faltar mossegada ofensiva. I segueix sense inaugurar el caseller de victòries a la segona fase.








Agraïm les imatges de Salva CJ