dissabte, 1 de maig del 2021

Hi creiem

 CF PERALADA ..... SANTFELIUENC FC

ÀRBITRE: JOSÉ ANTONIO FERNÁNDEZ MORILLO (DELEGACIÓ BARCELONA)

CAMP MUNICIPAL DE PERALADA

JORNADA 4 PLAY OFF PERMANÈNCIA

DIUMENGE 2 DE MAIG

HORA: 17

PER SEGUIR EN DIRECTE: Ràdio Sant Feliu, facebook Santfeliuenc FC, santfec.com, @SantfeliuencFC, @CFPeralada

TEMPS PREVIST: CEL COBERT AMB AMENAÇA DE PLUJA, TEMPERATURA DE 14 GRAUS


17 hores de diumenge. Hora i dia per a un partit a les altures del Play Off de permanència. L'expedició blanc-i-blava viatja a l'Empordà amb moral i confiança com a equipatges d'una ruta per a la salvació que s'escurçaria de manera decidida si sumem els tres punts. Repte difícil per bé que tothom hi creu en un grup que està completant una gran segona fase i que, a la vegada, exhibeix un compromís ferm en l'hora més decisiva de la temporada i dels últims anys.


Tot preparat per a un viatge que es vol feliç i confiat. Andrés González i l'equip tècnic blanc-i-blau han preparat amb molta cura una nova final que s'intueix gairebé decisiva si s'aconsegueix la victòria. No obstant caldrà estar molt pendents de l'evolució de la infermeria, especialment amb els jugadors lastimats la setmana passada davant el Sants. Es confia que Álex Torres, Sergi Boira i Jaume Duran puguin ser a uan convocatòria que completaran diversos jugadors del filial, líder de Tercera Catalana. 


Sant Feliu a les 5

La tarde de diumenge ens arribarà carregada d'il·lusió des de la vila xampanyera. Ràdio Sant Feliu i la pàgina web del Santfeliuenc oferiran la retransmissió d'un partit que de nou desperta una notable expectació a Sant Feliu. Com manifestava David Toro aquesta setmana: "el partit és cabdal per a tots dos", i és que l'equip que sumi els tres punts començarà a veure la renovada Tercera Divisió RFEF 21/22 molt a prop.


CF Peralada, a la recerca de la tranqui·litat

Equip competitiu. Els xampanyers podrien haver acabat la primera volta en la fase d'ascens repesca si no hagués estat per alguns resultats inesperats a la part final de la primera fase. Albert Carbó, un entrenador de només 29 anys, compleix la segona campanya al capdavant d'un equip que oposarà una severa resistència al Santfeliuenc. El porter David Aroca, els defenses Josu Currais, Sergi Romero, Roger Cunill o Llúis Micaló; els mitjos ofensius Ritxi Mercader i Èric Vilanova o els ariets Arnau Ortiz i Adrià Casanova són les peces més destacades que articulen aquest Peralada que vol estrenar la renovada Tercera RFEF.


El Peralada busca la permanència per la via ràpida
Font imatge: @CFPeralada