dissabte, 8 de maig del 2021

Drama

 SANTFELIUENC FC 1 (JONATAN COLLADO, 27') ..... CE BANYOLES 2 (PIME, 44' I PIME, 66')

ÀRBITRE: JORDI SERRADELARCA SERRA (DELEGACIÓ OSONA)

CAMP MUNICIPAL DE LES GRASES (ES VA COBRIR L'AFORAMENT LIMITAT PER LA COVID)

TARDA AMB CEL SERÈ I TEMPERATURA DE PRIMAVERA ESTIUENCA, 24 GRAUS


Tots els colors del drama. El Santfeliuenc va fer un pas decidit a l'abisme després de perdre contra el Banyoles. Jonatan Collado va portar l'esperança a Les Grases. Tanmateix els del Pla de l'Estany van capgirar el marcador. Pime en va ser el botxí. Tarda de desolació, preocupació i angoixa. La permanència es complica. Caldra filar molt prim per sortir d'aquest atzucac. Una llàstima quan l'inici del Play off havia convidat a un final feliç.


Enèsima final. El Santfeliuenc no es va trobar còmode de sortida. El Banyoles va anar fent davant un Santfe espès i travat. Al minut 27, però, un malentès defensiu entre Nil i Bartrina el va aprofitar Jontan Collado per acompanyar la pilota i fer esclatar la il·lusió. El Banyoles no es va desequilibrar i va seguir lluitant. El Santfeliuenc va continuar amb una dinàmica apàtica i al 44' Carlos García va empènyer dins l'àrea Pime i el penal inexorable el va transformar el mateix Pime. Galleda d'aigua ben freda en tarda calorosa.

Les cares de preocupación es van anar vestint de por i angoixa. El Santfeliuenc no despertava i les arribades a porteria es limitaven a xuts des des la llunyania. El Banyoles, més assenyat i centrat va anar buscant les pessigolles. Al 63' el visitant Bargalló va avisar mitjançant un xut que no va sortir gaire lluny del pal. I al 67 la tragèdia. Jugada envitrillocada a l'àrea de David Jiménez, la defensa no es va fer amb una pilota descontrolada i Pime en posició acrobàtica i d'esquenes a porteria va creuar la pilota per enviar-la a la xarxa. El Santfeliuenc va caure a tots els paranys que li van posar els visitants. Sense esma, sense continuïtat, sense idees, sense ànima, els blanc-i-blaus es van consumir en la seva misèria. El Banyoles, que no s'ho podia creure, va fer i desfer amb comoditat i Ignasi va poder posar la puntilla que sortosament va salvar Mario sota pals quan Les Grases s'amarava de desesperació. Punt final a una tarda molt dura. El Santfeliuenc continua depenent de si mateix per salvar la categoria però la patacada anuncia jornades molt complicades. Al Feliu i Codina només servirà la victòria.


Santfeliuenc FC:

David Jiménez, Sergi Boira, Carlos García (Álex Torres, 60'), Mario. Kevin Sánchez (Adri Toro, 70'), César (Christian, 81'), Peña (Alegre, 60'), Romo, Guille Naranjo (Sani, 70'), Jonatan Collado i David Toro.

CE Banyoles:

Bartrina, Quimo, Roura, Nil, Toni (Ignasi, 89'),  Venzal, Sala (Gispert, 46'), Bargalló (Andreu, 72'), Pime (Moha, 82'), Monchi (Ferru, 46') i Ivan Torreblanca.


Gols:

1 - 0, Jonatan Collado, 27'

1 - 1, Pime, de penal, 44'

1 - 2, Pime, 66'


Àrbitre:

Serradelarca Serra. La seva actuació va ser regular. Només va afegir quatre minuts quan se n'havien perdut més de set. Va amonestar els santfeliuencs Carlos García, Mario, Jonatan Collado i Alegre; i als visitants Monchi, Pime i Moha.


Quadern de notes:

- Quina patacada!!! El Santfeliuenc perd un partit que només es podia guanyar.

- Molt poc. Un Santfeliuenc sense res es va consumir davant un rival que va aprofitar la feblesa.

- El jove David Jiménez va donar la cara.

- Caldrà esperar la jornada de diumenge per copsar l'envergadura de la derrota. El Santfeliuenc abocat a guanyar-ho tot a la segona volta.

- El Banyoles va ser millor, va posar més ganes i es va endur una victòria justa.



David Romo, 150 partits en el dia més trist